Επιστροφή στις νίκες, με άνετη επικράτηση επί του Αήττητου Σπάτων

Τετάρτη, Μάρτιος 6, 2019 - 5:03μμ

Στις νίκες επέστρεψε η Παναχαϊκή, που αγχώθηκε στο φινάλε αλλά επικράτησε εύκολα του Αήττητου Σπάτων, με 2-1 στην Αγυιά για την 20η αγωνιστική της Football League.

Η Παναχαϊκή κυριάρχησε απόλυτα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, δεν δέχθηκε ούτε μία φάση από τον Αήττητο και πέρασε ένα άνετο απόγευμα, παρά το αυτογκόλ του Ντάσιου στο φινάλε.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Οι «κοκκινόμαυροι» έπαιξαν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας από το ξεκίνημα, με τις αλλαγές στην ενδεκάδα να φρεσκάρουν την ομάδα και να αποδίδουν πολύ καλά. Ιδιαίτερα ο Κροάτης Κόβασετς που έδωσε πνοή στο αριστερό άκρο της επίθεσης και ήταν δραστήριος σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Η Παναχαϊκή παρέμεινε στην τρίτη θέση, σε απόσταση 4 βαθμών από τον δεύτερο Απόλλωνα Λάρισας, αλλά πλησίασε στους 9 πόντους την κορυφή και τώρα πάει στην Άρτα για το τρίτο «διπλό» της σεζόν το Σάββατο.

Κίτρινες: 25’ Παπατόλιος / 41’ Σταματάκης, 44’ Παναγιώτου

Γκολ: 43’ Κολ, 51’ Μπαστακός / 90’ αυτ. Ντάσιος

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Πολίμος, Λουμπαρδέας (C) (78’ Μοσνί), Τσελεπίδης, Ντάσιος, Πλέγας (17’ Αργυρόπουλος), Παπατόλιος, Κολ, Κόβασετς, Ελευθεριάδης (72’ Ελευθεριάδης), Μπαστακός

Αήττητος Σπάτων (Δημητρίου): Κοκκαλάς, Αμπάρα (46’ Ρούνεϊ), Κολλάρας (C), Αφράτης, Αποστολόπουλος, Καζνέτση, Λάμπρου, Σταματάκης, Παναγιώτου (46’ Μαρτίνεζ), Χατζηιωαννίδης, Κατσαράς (30’ Καλτσάς).

Υποστήριξη: SilkTech