Επιστροφή στη δράση με πρώτη νίκη για τις γυναίκες της ΝΕΠ

Πέμπτη, Απρίλιος 1, 2021 - 6:43μμ

Πέρασαν έξι ολόκληροι μήνες από την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου στην Α κατηγορία υδατοσφαίρισης γυναικών για να γευτεί η ΝΕ Πατρών την πρώτη της νίκη στην διοργάνωση.

Μεσολάβησαν βέβαια τα ανεπιτυχή αποτελέσματα του πρώτου ενεργού μήνα του πρωταθλήματος και η κατάψυξη πέντε μηνών λόγω των απαγορευτικών μέτρων της πανδημίας.

Η πρώτη νίκη επιτεύχθηκε με χαρακτηριστική ευκολία το απόγευμα της Πέμπτης, 1 Απριλίου, όταν η ομάδα του Κώστα Σακκαλή επικράτησε με 17 – 7 στο κολυμβητήριο «Αντώνης Πεπανός» της Λάρισας.

Το παιχνίδι δεν αντέχεις κριτική αφού η ομάδα της Πάτρας ήταν ανώτερη καθόλη τη διάρκεια της συνάντησης. Με τη νίκη της αυτή η ΝΕΠ έχει 3 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της την Λάρισα και το Ρέθυμνο.

Τα οκτάλεπτα: 4-2, 6-3, 2-1, 5-1.

ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ (προπονητής Κώστας Σακαλής): Γιαννακέα, Ανδρουτσέλη 2, Σινεμόγλου 1, Μ. Μπαλάτσα 3, Τσιμάρα 2, Μανέτα, Ν. Μπαλάτσα 1, Μιχαηλίδου, Μοίραλη 3, Παπανικολάου, Ευδοκία Τσιμάρα 3, Κουρέτα 2, Πουλοπούλου, Ζαφειράκη, Γιαννακοπούλου.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (προπονητής Γιάννης Θεοχάρης): Καζάνα, Κόκκινου 1, Τουλουμτζίδου 1, Τζελέπη, Μ. Καρυπίδου 1, Κολτσίδα 3, Μανακούσιου, Πετάση, Μανιάτη, Χασιώτη 1, Ζοφώλη, Η. Καρυπίδου.

Διαιτητές: Βασιλείου - Μάρκοβιτς

Αλυτάρχης: Χρήστος Σαλογιάννης

Υποστήριξη: SilkTech