Επιστροφή Αντίοχου στην πισίνα για τη ΝΕΠ

Παρασκευή, Αύγουστος 31, 2018 - 7:29πμ

Ο Κωνσταντίνος Αντίοχος δεν θα βοηθήσει φέτος τη ΝΕΠ μόνο από τη θέση προπονητή στα ηλικιακά τμήματα πόλο του συλλόγου (έχει υπό την εποπτεία του την Παιδική ομάδα των «δελφινιών»).

Η μεγάλη επιστροφή του πολύπειρου πολίστα και σαν παίκτης της ΝΕΠ είναι, πλέον, γεγονός, με τον Κωνσταντίνο Αντίοχο να αποτελεί ένα από τα ατού της ομάδας του Λάμπρου Αναστασόπουλου στην προσπάθειά της για μια καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

«Είμαι χαρούμενος που θα βοηθήσω τη ΝΕΠ και σαν παίκτης και σαν προπονητής στις υποδομές. Θα κάνουμε το καλύτερο και για την ομάδα και για τα νέα παιδιά του Συλλόγου», δήλωσε ο Κ. Αντίοχος και πρόσθεσε: «Δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Είναι καθήκον εμάς των παλιότερων να στηρίξουμε τη νέα γενιά του πόλο της Πάτρας».

Θυμίζουμε ότι ο έμπειρος παίκτης έκανε τα πρώτα του βήματα στον Θρίαμβο (σημερινή ΝΕΠ μετά την συγχώνευση το 2005 με τον Ποσειδώνα), ενώ στην συνέχεια έπαιξε σε Εθνικό, ΝΟΠ, ΝΟΒΑ (άνοδος στην Α1), ΝΕΠ (με δυο ανόδους στην Α1), Νίκη Βόλου (άνοδος στην Α2), ΟΥΚ Βόλου και Επειό Ηλιδας.

Είναι γεννημένος το 1977 και αγωνίζεται ως φουνταριστός, όμως λόγω της μεγάλης του εμπειρίας μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις μέσα στην πισίνα. Αριστερά στην φωτογραφία ο Κωνσταντίνος Αντίοχος με τον πρόεδρο της ΝΕΠ, Μανώλη Τσουραμάνη.

Υποστήριξη: SilkTech