Επιστρέφει στον Απόλλωνα Πατρών ο Νίκος Βετούλας!

Τετάρτη, Ιούνιος 17, 2020 - 8:02πμ

Ο 46χρονος προπονητής Νίκος Βετούλας θα βρεθεί για δεύτερη φορά στο "τιμόνι" του Απόλλωνα Πατρών ως head coach.

Ο Βετούλας είχε βρεθεί ως αθλητής στον Απόλλωνα για 5 χρόνια (1994-1999) με σημαντική πορεία στο σύλλογο. Ως coach ο Βετούλας είχε αναλάβει τον Απόλλωνα, τον οποίον οδήγησε ξανά στα "σαλόνια" της Α1 κατηγορίας.

Στο παρελθόν έχει υπάρξει στους πάγκους κάποιων ομάδων όπως είναι ο Άρης (ως βοηθός), η Ελβετική Μασάνο, ο Προμηθέας Πατρών, το Ρέθυμνο, ο Κολοσσός Ρόδου, αλλά και ο Ιωνικός Νικαίας, που με τον τελευταίο κατάφερε να πάρει την άνοδο για την ΕΚΟ Basket League από την Α2 κατηγορία.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ

Η οικογένεια του Α.Σ. Απόλλων Πάτρας με χαρά καλωσορίζει την επιστροφή του Νίκου Βετούλα στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ενός ανθρώπου που το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τον Σύλλογο, έχει οδηγήσει την ομάδα μας σε επιτυχίες και πιστεύουμε ότι είναι θέμα χρόνου να ζήσουμε και πάλι μεγάλες στιγμές! Ευχή όλων είναι να στηριχτεί όπως παλιά η νέα προσπάθεια που γίνεται για να επιστρέψει ο Απόλλωνας με τον δικό του τρόπο και με δικά του παιδιά εκεί που ανήκει. Και ο Νίκος Βετούλας γνωρίζει καλά τον τρόπο που μπορεί αυτό να γίνει πραγματικότητα.
ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
O Νίκος Βετούλας έχει φορέσει και τιμήσει την φανέλα του Απόλλωνα και σαν παίκτης αποτελεί σημείο αναφοράς μιας ολόκληρης εποχής. Όμως παράλληλα και ως προπονητής έχει αφήσει το στίγμα του στον Σύλλογο. Ανέλαβε την ομάδα στα δύσκολα στην Β' Εθνική στα μέσα της σεζόν 2009-2010 με στόχο την επιστροφή στην κατηγορία των μεγάλων, αλλά με πλάνο 5ετίας. Τότε η προσπάθεια ήταν κοινή και η θέληση μεγάλη, παίκτες, κόσμος, η πόλη της Πάτρας, ο Νίκος Βετούλας και τα μέλη του τεχνικού τιμ έκαναν τα πάντα και η άνοδος στην Basket League ήρθε νωρίτερα, αφού στο τέλος της περιόδου 2011-2012 ο Απόλλωνας σφράγισε την επιστροφή του εκεί που ιστορικά ανήκει! Στον πάγκο του Απόλλωνα ο Νίκος Βετούλας παρέμεινε έως το 2015 οδηγώντας τότε την ομάδα στον τελικό Κυπέλλου για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Ακολούθως οι δρόμοι μας χώρισαν. Ο Νίκος Βετούλας εργάστηκε διαδοχικά σε Προμηθέα, Ρέθυμνο, Κολοσσό και Ιωνικό, αλλά τώρα είναι πάλι μαζί μας.
Νίκο καλώς ήλθες «σπίτι», ευχόμαστε τα καλύτερα και όλοι μαζί, η Πάτρα, η ομάδα, η διοίκηση, το τιμ, σύντομα να ζήσουμε πάλι μεγάλες στιγμές!"

Υποστήριξη: SilkTech