Επιστρέφει στο Μενίδι ο Παναιγιάλειος-Εντός έδρας Διαγόρας και Πανμοβριακός

Κυριακή, Νοέμβριος 18, 2018 - 8:01πμ

Συνεχίζεται σήμερα με την 8η αγωνιστική το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον 6ο όμιλο. Δύσκολες αποστολές έχουν οι ομάδες της Αχαΐας και της Ηλείας στην συμπλήρωση του 1/3 του πρωταθλήματος.

Ο Παναιγιάλειος που επανέρχεται στη δράση μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, έχει δύσκολη έξοδο στο Μενίδι με τον Αχαρναϊκό. Αμέσως μετά την τελευταία προπόνηση ο Χρήστος Παρασκευόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι, την οποία αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές:

Ντούνης, Μούζος, Κυριακόπουλος, Σούλης, Αϊντίν, Κουτρόπουλος, Τζανουλίνος, Σκούτας, Δοξάκης, Γραμματίκας, Κοτσόκολος, Λούγκος, Καλούδης, Σπυρόπουλος, Μπακατσέλος, Παπασπηλιόπουλος, Κούντικ, Καλόφωνος, Μητρόπουλος και Φουρτάδο.

Ο Διαγόρας Βραχνεΐκων μετά το «διπλό» στην Αμαλιάδα, επιστρέφει στις εντός έδρας αναμετρήσεις και υποδέχεται τον τρίτο της βαθμολογίας, Παλληνιακό, την ώρα που ο Πανμοβριακός υποδέχεται τον ηττημένο και τελευταίο Αστέρα Αμαλιάδας για την επιστροφή στις νίκες που θα του δώσει αέρα παραμονμής.

Δύσκολο τοπικό ντέρμπι με τη νεοφώτιστη, Νίκη Τραγανού δίνει ο ΠΑΟ Βάρδας, που με ενδεχόμενη νίκη πλησιάζει σε απόσταση αναπνοής τον πρωτοπόρο Ιάλυσο που κάνει το ρεπό του.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής στον 6ο όμιλο:

Θύελλα Ραφήνας Α.Π.Ο. - Φοίβος Κρεμαστής  4-1

12:45 Πανηλειακός Πύργου - Διαγόρας Ρόδου 

15:00 Πανμοβριακός - Αστέρας Αμαλιάδας Πανόπουλου

15:00 Νίκη Τραγάνου - Παμβουπρασιακός

15:00 Διαγόρας Βραχνέικων - Παλληνιακός

15:00 Αχαρναϊκός – Παναιγιάλειος

Ρεπό: Ιάλυσος Ρόδου

Υποστήριξη: SilkTech