Επιστρέφει στη δράση η Ακαδημία των Σπορ- Μία ανάσα από τα μπαράζ

Πέμπτη, Μάρτιος 14, 2019 - 8:31πμ

Για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος Β΄ εθνικής κατηγορίας ανδρών η ανδρική ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ την Κυριακή  θα ταξιδέψει στο Ναύπλιο,  όπου στις 7.30 μ.μ. θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Πολυνίκη.

Την αναμέτρηση των δύο ομάδων θα διαιτητεύσουν οι Φωκίτης – Βήττας (συνδέσμου Αθηνών).

Ο αγώνας δεν έχει κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για το Πολυνίκη Ναυπλίου μιας και βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου  ακόμη και με νίκη πάλι στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα θα τερματίσει, εν αντιθέσει με την Ακαδημία των Σπορ που χρειάζεται νίκη ή ισοπαλία για να τερματίσει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα που θα οδηγήσει σε αγώνες μπαράζ ανόδου στην Α2 εθνική κατηγορία.

Τα μεγάλα κενά χρονικά διαστήματα των επίσημων αγώνων της Πατρινής ομάδας προβληματίζουν τον τεχνικό Γιάννη Παπαγιαννόπουλο και όπως ο ίδιος δηλώνει για αυτά:

«Είναι το μεγαλύτερό μας αγκάθι την φετινή χρονιά αφού τα κενά μας ήταν σχεδόν ανά βδομάδα. Αυτό μας επηρεάζει στους αγωνιστικούς ρυθμούς,  αλλά με τα φιλικά που έχουμε κάνει τα παιδιά γρήγορα το ξεπερνούν και βρίσκουν τους ρυθμούς τους σε κάθε αγώνα.

Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά και να φύγουμε από το Ναύπλιο με το θετικό αποτέλεσμα για να εκπληρώσουμε τον φετινό μας στόχο. Τα στοιχεία που θα επικρατήσουν πιστεύω ότι θα είναι, πρώτον: οι αθλητές μου με τους αθλητές του Ναυπλίου παίζουν πάρα πολλά χρόνια αντίπαλοι, γνωρίζουμε τον τρόπο ανάπτυξης του παιχνιδιού τους, δεύτερον: μέχρι σήμερα έχουμε μια σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα και τρίτον: οι γηπεδούχοι δεν έχουν να κερδίσουν βαθμολογικά κάτι από τον αγώνα και ιστορία λέει ότι όποια ομάδα χρειάζεται βαθμολογικά έναν αγώνα που είναι ζωής ή θανάτου συνήθως τον κερδίζει».

Υποστήριξη: SilkTech