Επιστρέφει ο Σπανούλης: Προπονητής στο τουρνουά των μικρών της Euroleague!

Πέμπτη, Δεκέμβριος 23, 2021 - 6:05μμ
Βασίλης Σπανούλης

Μόλις λίγους μήνες κράτησε το... break του Βασίλη Σπανούλη από το μπάσκετ. Ο θρύλος των παρκέ της Euroleague επιστρέφει ως προπονητής και μέντορας των νέων αστέρων του ευρωπαϊκού μπάσκετ!


Για την ακρίβεια, ο «Kill-Bill» θα είναι ο προπονητής επιλεγμένων ομάδων του Adidas Next Generation Tournament, που είναι το τουρνουά των «μικρών» της Euroleague. Η διοργάνωση θα λάβει χώρα στις 21 Ιανουαρίου στο Μόναχο και ο Σπανούλης θα αναλάβει κάποιες επιλεγμένες ομάδες της λίγκας.
Έτσι, ο παλαίμαχος πλέον γκαρντ ετοιμάζεται για το επόμενο... στάδιο της ζωής του και θα φορέσει για πρώτη φορά την στολή του προπονητή.
«Το μπάσκετ μου έδωσε τόσα πολλά και δεν μπορούσα να αντισταθώ στην ευκαιρία που μου έδωσε η Adidas να επιστρέψω μερικά πίσω, βοηθώντας αυτά τα νέα παιδιά που ξεκινούν τώρα με όνειρα, ίδια με αυτά που είχα κι εγώ στην ηλικία τους. Αυτό το τουρνουά μεγαλώνει διαρκώς αυτές τις δύο δεκαετίες και θα αποτελέσει πραγματική τιμή για μένα να δουλέψω με μερικούς από τους μελλοντικούς σταρ του αθλήματος μας. Ανυπομονώ να ξεκινήσω», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σπανούλης στην επίσημη ανακοίνωση.

Υποστήριξη: SilkTech