Επιστρέφει ο Φέντερερ!

Πέμπτη, Απρίλιος 28, 2022 - 8:00πμ
Θα παίξει στο «Swiss Indoors» της Βασιλείας

Ο Ρότζερ Φέντερερ δηλώθηκε για να παίξει στο τουρνουά της Βασιλείας τον Οκτώβριο, όπως δήλωσαν οι διοργανωτές, και ετοιμάζεται για την επιστροφή του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο.
Ο Ελβετός, πρώην νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη, που θα γίνει 41 ετών τον Αύγουστο, δεν έχει παίξει από τον περασμένο Ιούλιο, όταν αποκλείστηκε στους προημιτελικούς του Wimbledon από τον Χούμπερτ Χούρκατς.
Ο Φέντερερ υποβλήθηκε σε δύο επεμβάσεις στο γόνατο το 2020 και επέστρεψε πέρυσι, αλλά έκανε άλλη μια επέμβαση στο γόνατο μετά το Wimbledon, που τον ανάγκασε να χάσει το δεύτερο μισό της σεζόν.
Τον Φεβρουάριο, ο Φέντερερ επιβεβαίωσε τα σχέδιά του να συνεργαστεί με τον Ισπανό Ράφα Ναδάλ, στο Laver Cup στο Λονδίνο, τον Σεπτέμβριο.
Το τουρνουά «Swiss Indoors» θα επιστρέψει στο καλεντάρι μετά από απουσία δύο ετών λόγω της πανδημίας Covid-19 και είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί μεταξύ 24 και 30 Οκτωβρίου.
Ο Φέντερερ έχει το ρεκόρ, με την κατάκτηση 10 φορές του τουρνουά στη Βασιλεία και θα επιστρέψει ως πρωταθλητής στη διοργάνωση, όπου δεν έχει χάσει από το 2013.

Υποστήριξη: SilkTech