Επιστολή της Κατερίνας Καρβεντούζη προς τον ΝΟΠ

Δευτέρα, Ιανουάριος 13, 2020 - 8:50μμ

Από την Κατερίνα Καρβεντούζη, υπάλληλο των γραφείων του ΝΟΠ, λάβαμε και δημοσιεύουμε την πιο κάτω επιστολή που απευθύνεται προς το Δ.Σ. του ΝΟΠ, κοινοποιηθείσα στα ΜΜΕ:

"Αξιότιμοι Σύμβουλοι , μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου
Πρόσφατα ο Νομικός Σύμβουλος του ΝΟΠ και μέλος του ΔΣ του ΝΟΠ τα τελευταία χρόνια, έδωσε συνέντευξη η οποία δημοσιεύτηκε σε ΜΜΕ. Ήδη σε αυτή την συνέντευξη απάντησε εφ όλης της ύλης ο Δικηγόρος μου κύριος Αθανάσιος Αμπατζής με νεώτερη συνέντευξη του στα ΜΜΕ, και αποκατάστησε όλες τις αναλήθειες και ανακρίβειες σχετικές με την υπόθεση μου .
Με την επιστολή μου αυτή, θα ήθελα να επισημάνω ότι είναι η πρώτη φορά στα οκτώ (8) χρόνια και πλέον που ο Ν.Ο. Πατρών διαμέσου του Νομικού του Συμβούλου αναφέρει επακριβώς ότι «σέβεται τις δικαστικές αποφάσεις και αναγνωρίζει την οφειλή όπως αυτή είναι » - και επιπλέον προσδιορίζει την πρόταση του Ομίλου ως ακολούθως: «Η Πρόταση του Ν.Ο. Πατρών , ΔΙΚΑΙΗ και ΕΦΙΚΤΗ ήταν και είναι, να επιστρέψει η συγκεκριμένη στην εργασία της, να της καταβάλλονται κανονικά ο μισθός της και να αποπληρώσει ο ΝΟΠ το χρέος που υπάρχει».
Σε αυτή την πρόταση με την επιστολή μου αυτή απαντώ ότι ΔΕΧΟΜΑΙ με χαρά να επιστρέψω στην εργασία μου , όπως ακριβώς αναφέρει ο Νομικός Σύμβουλος του Ν.Ο.Π. «να της καταβάλλονται κανονικά ο μισθός της και να αποπληρώσει ο ΝΟΠ το χρέος που υπάρχει ». Και μάλιστα συμπληρώνω σχετικά με την αποπληρωμή του χρέους, ότι θα δεχτώ τον οποιοδήποτε διακανονισμό επιθυμεί- εξυπηρετεί τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών.

Πάτρα 13 Ιανουαρίου 2020

Μετά Τιμής ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΡΒΕΝΤΟΥΖΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :
ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ


Κον ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΑΜΠΑΤΖΗ – ΔΙΚΗΓΟΡΟ"

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΡΕΜΜΥΔΑ

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΜΠΑΤΖΗ

Υποστήριξη: SilkTech