Επιστολή της Ακαδημίας των Σπορ στην ΟΧΕ

Τετάρτη, Δεκέμβριος 11, 2019 - 5:33μμ

Η Ακαδημία των Σπορ έστειλε την πιο κάτω επιστολή με αφορμή τη διαιτησία στον αγώναμε τη Νέα Ιωνια.

Αναλυτικά:

Προς: Ο.Χ.Ε.
Κ.Ε.Δ./Ο.Χ.Ε.
Δ.Ε.Π./Ο.Χ.Ε.
Κοινοποίηση: Μ.Μ.Ε.
Κύριε Πρόεδρε.
Σε σχέση με τα συμβάντα στον αγώνα μας Α2 εθνικής κατηγορίας ανδρών στις 8/12/19, Ο.Φ. Νέας Ιωνίας - Α.Ε.Π. Ακαδημία των Σπορ =24-22 (ημ. 9-13), που οδήγησαν σε έκτακτο Δ.Σ. τον σύλλογο μας, την 9/12/19, για την αδικία που υποχρέωσε την ομάδα μας διαιτητής του αγώνα και μας οδήγησε στην ήττα, σας γνωρίζουμε:
< Καταρχήν θα θέλαμε να δώσουμε και δημόσια συγχαρητήρια στoν σύλλογο της Νέας Ιωνίας, στους παίκτες και στον προπονητή για την αξιέπαινη προσπάθεια και την νίκη τους. Επίσης σημειωτέον, σκοπό μας δεν είναι να μειώσουμε το μέγεθος της επιτυχίας τους επί του νεανικότερου ροστερ ομάδος που μετέχει στην φετινή Α2 εθνική κατηγορία.
Κατά την γνώμη μας η χτεσινή αδικία που υπέστη η ομάδα μας, η τρίτη στους επτά επίσημους αγώνες που έχουμε δώσει για την περίοδο 2019-20, δεν μας αφήνει καθόλου αδιάφορους. Ακριβώς το αντίθετο.
Παρόλα αυτά σε αυτήν την χρονική συγκυρία και κατόπιν της προσπάθειας που κάνουμε για την αναβάθμιση του αθλήματος στην πόλη μας, έχοντας πλαισιώσει όλα τα τμήματα υποδομών του σωματείου μας με αντίστοιχους αθλητές-τριες, ενώ η ανδρική ομάδα αποτελείται από ένα ροστερ με μέσο όρο ηλικίας του 97% στα 20 χρόνια ηλικίας ( το μικρότερο σε όλη την Ελλάδα στην Α2), πήραμε τις όποιες αποφάσεις μας, οι οποίες δεν είναι ανακοινώσιμες προς το παρόν, ενώ περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις και τις όποιες ενέργειες όλων των υπολοίπων.
Τέλος γνωστοποιούμε προς όλους τους υπευθύνους ότι σεβόμενοι την προσπάθεια της Ο.Χ.Ε., των αθλητών μας, των χορηγών που μας στηρίζουν διαχρονικά και τους φιλάθλους που μας ακολουθούν, ότι είναι η τελευταία φορά που ανεχόμαστε τέτοιου είδους αντιμετώπιση προς ένα σύνολο αθλητών πολλά υποσχόμενων για το μέλλον του αθλήματος και του συλλόγου μας >.
Πάτρα: 9-12-19.
ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Ο
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Χ. ΔΕΒΕΛΕΓΚΑΣ

Υποστήριξη: SilkTech