Επιστολή συλλόγων: Επισημάνσεις για το γυμναστήριο Κ. Πετρόπουλος

Δευτέρα, Οκτώβριος 11, 2021 - 11:09μμ
Γυμναστήριο Κ. Πετρόπουλος

Η επιστολή σπό τους αθλητικούς συλλόγους:  Άθλος, Ερυθρός, Ερμής, Ακαδημία των Σπορ, Ολυμπιακός αναφέρει τα εξής:

Σε σχέση με δημοσίευμα περί ακαταλληλότητας του κλειστού γυμναστηρίου Κ. Πετρόπουλος λόγω έντονης βροχής από κοινού θέλουμε να τονίσουμε τα παρακάτω:

«Έχοντας ιδία άποψη μιας και   κάνουμε καθημερινή χρήση του γυμναστηρίου και ως ομάδες πρωτίστως από όλους τους εμπλεκόμενους  σαφώς και επιθυμούμε την υγεία των αθλητών -τριων μας, θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι η οροφή του σταδίου έσταξε πάλι μετά τα επικίνδυνα-έντονα  καιρικά φαινόμενα που έγιναν προχτές στην περιοχή μας.

Το νερό της βροχής που έσταξε  σε διάφορους  χώρους του Κ. Πετρόπουλος (συγκεκριμένα σε τέσσερα σημεία αγωνιστικού χώρου και μη)  η ποσότητα δεν ήταν ανησυχητική, ώστε να προκληθεί  κάποιο σοβαρό ατύχημα, ενώ οι προπονήσεις συνεχίστηκαν κανονικά. Με παρκετέζες του ΠΕΑΚ το νερό σκουπίζεται (όπως όταν σε κάποιον αγώνα πέσει κάποιος αθλητής στο taraflex  ο ιδρώτας καθαρίζεται)  και συνεχίζεται το παιχνίδι  ή οι προπονήσεις κανονικά.

Διαμέσου των υπαλλήλων του ΠΕΑΚ έγινε γνωστό το θέμα στην διοίκηση και  συνεχίστηκαν οι προπονήσεις. Μάλιστα τοποθετούμε και μικρές πετσέτες στα σημεία που στάζει όταν εισέρχεται νερό και μόνον όταν βρέχει, ώστε να είναι εμφανές το σημείο για να μην πατήσει κάποιος επάνω.

Η διοίκηση του ΠΕΑΚ Πάτρας όπως και οι προηγούμενες διοικήσεις ήξεραν  το πρόβλημα και πάντα μεριμνούσαν και το επιδιόρθωναν.  Το ίδιο έκανε και η τωρινή διοίκηση  πριν λίγους μήνες και άμεσα είχε κάνει επισκευές στην σκεπή για το ίδιο θέμα για την ασφάλεια όλων μας.

Τέλος  είμαστε σίγουροι   ότι η διοίκηση το ίδιο θα πράξει και αύριο όταν η βροχή σταματήσει,  διότι εμπράκτως μας έχουν δείξει ότι από την στιγμή που ανέλαβαν  με άμεσες ενέργειές τους επιδιορθώνουν όλα  τα σημεία που χρίζουν βελτιώσεις ».

 

Υποστήριξη: SilkTech