Επιστολή Π. Καθρέπτα για τη διένεξη ΝΟΠ - Κ. Καρβεντούζη

Δευτέρα, Δεκέμβριος 12, 2022 - 12:00πμ
Ο πρώην πρόεδρος του ΝΟΠ, Πέτρος Καθρέπτας

Από τον πρώην πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Πατρών, Πέτρο Καθρέπτα, λάβαμε και δημοσιεύουμε την πιο κάτω επιστολή:

"Για την πολύχρονη διένεξη ο ΝΟΠ έχει προσπαθήσει να βρει αποδεκτή λύση. Συγκεκριμένα τον Μάιο του 2016, είχα ο ίδιος συνάντηση με την Κα Καρβεντούζη μετά από διαμεσολάβηση του μέλους του ΝΟΠ Κου Θανάση Μπυθούλκα ο οποίος ήταν παρών στη συνάντηση καθώς και ο σύζυγος της Κας Καρβεντούζη Κος Χρήστος Κολλάρος.

Κατά τη διάρκεια, μέσα σε καλό κλίμα πρότεινα ένα σεβαστό χρηματικό ποσό και επαναφορά στην εργασία της. Η ίδια έδειξε να συγκινείται από την πρόταση και συμφωνήσαμε την επόμενη ημέρα να μου γνωρίσει την τελική της απόφαση. Ήμουν βέβαιος ότι είχαμε φτάσει στη λύση. Όμως την επόμενη ημέρα σε τηλεφωνική επικοινωνία μου είπε ότι η πρόταση του ΝΟΠ την προσβάλει και σε ερώτησή μου τι προτείνει μου απάντησε «ότι πουν τα δικαστήρια».

Έτσι οδηγηθήκαμε σε μία ατέρμονη και αδιέξοδη δικαστική διαμάχη. Στη συνέχεια τον Απρίλιο του 2019 σε γνωστή ραδιοφωνική εκπομπή επανήλθα με πρόταση ακόμα μεγαλύτερου χρηματικού ποσού. Δεν υπήρξε ανταπόκριση και τα δικαστήρια συνεχίζονται χωρίς αποτέλεσμα.

Η πιο πάνω ιστορία μου έχει δημιουργήσει μία απορία. Πως μπορεί η Κα Καρβεντούζη να στρέφεται με ένταση κατά του ΝΟΠ; Η ίδια υπήρξε για πολλά χρόνια προνομιούχος και υψηλά αμειβόμενη υπάλληλος του ΝΟΠ, είχε μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα τη πλήρη σχεδόν οικονομική διαχείριση του Ομίλου. Γνωρίζει πολύ καλά η ίδια ότι ο ΝΟΠ σαν καθαρόαιμο ερασιτεχνικό αθλητικό σωματείο δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις εξωπραγματικές οικονομικές απαιτήσεις της.

Η Κα Καρβεντούζη είχε μία σημαντική σχέση με τον Όμιλο, ήταν τακτικό μέλος με παρουσία στις Γενικές Συνελεύσεις καθώς και ο σύζυγος της ο οποίος υπήρξε για μερικά χρόνια κεντρικό διοικητικό στέλεχος του ΝΟΠ. Δεν εξηγείται αυτή η αντιδικία.

ΠΑΤΡΑ 10/12/22, Πέτρος Καθρέπτας"

Υποστήριξη: SilkTech