Επίσκεψη του Προμηθέα στην 6η Υγειονομική Περιφέρεια

Τρίτη, Σεπτέμβριος 29, 2020 - 10:02πμ

Αντιπροσωπεία του Προμηθέα Πάτρας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της ΚΑΕ, Κώστα Μπακαλάρο, τον προπονητή της ομάδας, Μάκη Γιατρά, τον αθλητή Jehyve Floyd και τον operations manager, Θανάση Σουφλιά επισκέφτηκαν (κρατώντας στα χέρια τους το πολύτιμο τρόπαιο του Super Cu), τα γραφεία της Διοίκησης της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Πελοποννήσου, Ιονίου Νήσου, Ηπείρου και Δυτικής Ελλάδας) και τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη για να τον ευχαριστήσουν για την πολύτιμη συνδρομή του στην επιτυχία της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Πρόεδρος της ΚΑΕ, Κώστας Μπακαλάρος ευχαρίστησε προσωπικά τον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γιάννη Καρβέλη για την πολύτιμη βοήθεια του, τόσο με τα 2 θετικά κρούσματα (που εμφανίστηκαν στην αρχή της προετοιμασίας), όσο και με τον απαιτούμενο εβδομαδιαίο έλεγχο των παικτών και ανέφερε πως τον θεωρεί «μέλος της ομάδας του Προμηθέα».

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ, Γιάννης Καρβέλης, αφού συνεχάρη την ομάδα για τον πρώτο τίτλο, εκφράζοντας τις ευχές του και για ανάλογη συνέχεια, τόνισε την ανάγκη για επαγρύπνηση και προσοχή. Ευχήθηκε για υγεία όλων των ανθρώπων στην ομάδα κι έκλεισε λέγοντας πως «φέτος, θα πάμε χέρι-χέρι με τον Προμηθέα».

Τις ευχαριστίες του εξέφρασε τόσο ο προπονητής του Προμηθέα, Μάκης Γιατράς, όσο και ο Jehyve Floyd, που βρέθηκε θετικός σε covid-19 στην αρχή της προετοιμασίας κι έζησε την φροντίδα και την πρόνοια της 6ης ΥΠΕ από πρώτο χέρι. Μάλιστα, πρόσφερε ως δώρο στον Γιάννη Καρβέλη μία μπάλα απ’ όλη την ομάδα του Προμηθέα.

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο συνεργάτης του Διοικητή, Γιώργος Μωραΐτης.

Υποστήριξη: SilkTech