Επίσκεψη του Άγγελου Παπανικολάου στα γραφεία του Απόλλωνα Πάτρας

Κυριακή, Μάρτιος 21, 2021 - 11:02μμ

Το μεσημέρι του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του υποψήφιου Προέδρου της ΕΟΚ Άγγελου Παπανικολάου στα γραφεία του Απόλλωνα Πάτρας, συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και παράλληλα νυν μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ Μιχάλη Βακαλόπουλο που διεκδικεί την επανεκλογή του στις προσεχείς εκλογές.

Οι Πρόεδροι του Απόλλωνα και της Απολλωνιάδας και μέλη των Δ.Σ., τον ενημέρωσαν σχετικά με το γήπεδο και σε ευχάριστο κλίμα αντάλλαξαν απόψεις για την επόμενη μέρα του Ελληνικού μπάσκετ.

Η ανακοίνωση των «μελανόλευκων»:

«Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του υποψήφιου Προέδρου της ΕΟΚ Άγγελου Παπανικολάου στα γραφεία του Συλλόγου μας συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και παράλληλα νυν μέλος του Δ.Σ. της ΕΟΚ κ. Μιχάλη Βακαλόπουλο που διεκδικεί την επανεκλογή του στις προσεχείς εκλογές. Οι Πρόεδροι του Απόλλωνα και της Απολλωνιάδας και  μέλη των Δ.Σ., τον ενημέρωσαν σχετικά με το γήπεδο και σε ευχάριστο κλίμα αντάλλαξαν απόψεις για την επόμενη μέρα του Ελληνικού μπάσκετ. Ο Σύλλογος μας είναι ανοικτός σε όλους όσους θέλουν να επισκεφθούν τις εγκαταστάσεις μας και να συνθέσουμε απόψεις ώστε να βοηθήσουμε το μέλλον του Ελληνικού μπάσκετ να είναι πιο ευοίωνο.

Του ευχόμαστε ΥΓΕΙΑ & ΔΥΝΑΜΗ για την επίτευξη των στόχων του, για ένα καλύτερο μέλλον του Ελληνικού μπάσκετ».

Υποστήριξη: SilkTech