Το επίσημο δείπνο των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων - ΦΩΤΟ

Δευτέρα, Αύγουστος 26, 2019 - 7:50πμ

Στον όμορφο και ιστορικό χώρο της Αchaia Clauss που αποτελεί ένα από τα σύμβολα της Πάτρας πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου το επίσημο δείπνο της διοργάνωσης των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της "Πάτρα 2019" Νίκος Παπαδημάτος στην προσφώνησή του καλωσόρισε τους επίσημους καλεσμένους της διοργάνωσης στην Πάτρα.

«Σας υποδεχόμαστε με ενθουσιασμό, με φιλόξενα αισθήματα και με όλη την αγάπη μας, εν ονόματι των ισχυρών και άρρηκτων δεσμών που μας ενώνουν και σφυρηλατούν τη σχέση μας» τόνισε ο κ. Παπαδημάτος και επεσήμανε ότι η προσδοκία της Οργανωτικής Επιτροπής και της πόλης είναι να αποτελέσει μια διοργάνωση που θα γράψει ιστορία στο αθλητικό γίγνεσθαι, καθώς έχει μπει ψηλά ο πήχης.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τη Διεθνή Επιτροπή Μεσογειακών Αγώνων για την τιμή της ανάθεσης, την εμπιστοσύνη και την αμέριστη συμπαράσταση της, όπως επίσης το προσωπικό και τους εθελοντές που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για την επιτυχία των Αγώνων.

«Η Πάτρα γίνεται ένα σημείο συνάντησης τριών ηπείρων και ο κοινός τόπος διαφορετικών λαών, πολιτισμών, θρησκειών και κοσμοθεωριών. Διαφορετικοί άνθρωποι από 26 διαφορετικές χώρες, αλλά όλοι με την ίδια αγάπη για τον αθλητισμό, που μας φέρνει εδώ» πρόσθεσε ο κ. Παπαδημάτος και ανανέωσε το ραντεβού στη θάλασσα, στη λίμνη, στην άμμο και στην πισίνα, όπου θα αγωνιστούν οι αθλητές των ΙΙ Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων.

Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Επιτροπής Μεσογειακών Αγώνων, Amar ΑDDADI εξέφρασε την ικανοποίησή του για την διοργάνωση και αναφέρθηκε στον ενθουσιασμό με τον οποίο κατάφερε η Πάτρα να ξεπεράσει τις δυσκολίες κατά την περίοδο της προετοιμασίας και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την επιτυχία των Αγώνων.

«Το όνειρο της Πάτρας έγινε πραγματικότητα» τόνισε ο κ. ΑDDADI και υπογράμμισε ότι αυτό ήταν το αποτέλεσμα μιας συλλογικής προσπάθειας στην οποία επιδόθηκαν η πόλη, η Οργανωτική Επιτροπή, οι φορείς, οι συνεργάτες και οι εθελοντές των Αγώνων.

Υποστήριξη: SilkTech