Επίδειξη ισχύος ο Μπερδέσης, νίκες για Κόλλια και Σταυρόπουλο

Δευτέρα, Οκτώβριος 22, 2018 - 6:34μμ
Από τον αγώνα του Τάσου Μπερδέση

Δύο στα δύο για τους Πατρινούς πυγμάχους που πήραν μέρος την Κυριακή στο τουρνουά επαγγελματικής πυγμαχίας «Prive Boxing» στην Αθήνα, στο Περιστέρι.

Ο Τάσος Μπερδέσης υποδέχτηκε τον Slavica Simeunovic και έδωσε στον κόσμο αυτό ακριβώς που ζητούσε θέαμα και αποτέλεσμα. Ο πρώτος γύρος ήταν αναγνωριστικός για τον «λύκο» που προέρχεται από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα αποχής και στον δεύτερο γύρο άναψε τις μηχανές. Ο Simeunovic λύγισε από τα bodyshots του Μπερδέση και όλα έγιναν πιο εύκολα. Στο δεύτερο γύρο δύο νοκ ντάουν από συκώτι και ένα ένα αστραπιαίο χτύπημα προς το τέλος, με το οποίο έσπασε την μύτη του αντίπαλου του, έφεραν το τέλος.

Το ματς δεν συνεχίστηκε και ο Έλληνας πυγμάχος πρόσθεσε άλλη μία νίκη στο ενεργητικό του. Αξίζει να σημειώσουμε πως στις 26 Οκτωβρίου ο Μπερδέσης πάει στην Πολωνία για αγώνα με τον Mateusz Rzadkosz.

EΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΜΠΕΡΔΕΣΗ

Ο Μάριος Κόλλιας (Kariotis team) αντιμετώπισε τον Νίκο Δανιηλόγλου και αναδείχθηκε νικητής με ομόφωνη απόφαση. Ήταν πολύ δυνατό παιχνίδι με τον Δανιηλόγλου να είναι μαχητικός ωστόσο τα δυνατά χτυπήματα πέρασε ο Πατρινός πυγμάχος και δικαίως πήρε την νίκη.

Ο Μάριος Κόλλιας είπε σχετικά: «Κέρδισα με ομόφωνη απόφαση... Ήταν ένας αγώνας που δεν μ' άρεσε καθόλου δυστυχώς αλά πήρα το επιθυμητό αποτέλεσμα»
Ο Νίκος Αγκαράι προκάλεσε τον Μάριο Κόλλια για να αναμερηθούν. Την πρόκληση δέχτηκε ο Γιώργος Καριώτης προπονητής του Κόλλια. Στις 2 Δεκεμβρίου θα γίνει ο αγώνας στο Scorpion Fight Show.

Η αποστολή του "Kariotis team"

Ο τρίτος των Πατρινών, ο Πάρης Σταυρόπουλος πήρε τη νίκη χωρίς να ιδρώσει. Ο αντίπαλός του δεν κατέβηκε να αγωνιστεί κι ο Σταυρόπουλος δήλωσε «Δεν υπάρχει αντίπαλος να με αντιμετωπίσει στην Ελλάδα. Είμαι ανοιχτός σε όλες τις μάχες θέλω αγώνες, θέλω αντιπάλους»!

ΤΑΣΣΟΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech