Επέστρεψε στην ΕΑΠ η Ζέτα Καραμούντζου

Δευτέρα, Ιούνιος 1, 2020 - 6:52μμ

Η Διοίκηση της ΕΑΠ καλωσόρισε στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ την αθλήτρια (ακραία) Ζέτα Καραμούντζου, η οποία επιστρέφει «σπίτι» της, μετά από έναν χρόνο, κατά τον οποίο αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα.

Πρόκειται για την πρώτη μεταγραφή για τη νέα περίοδο, ενώ η Διοίκηση σε συνεργασία με την προπονήτρια της ομάδας, Έλενα Καγιαλή συζητούν και αναμένεται να συναποφασίσουν την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ με τουλάχιστον δύο ακόμη αθλήτριες.

Την ίδια ώρα οι μελανόλευκες ξεκίνησαν προπονήσεις σε ανοικτό χώρο προκειμένου να επανέλθουν σταδιακά σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ώστε να είναι έτοιμες πριν επιστρέψουν στο γήπεδο.

Η εμπειρία της Ζέτα Καραμούντζου, αλλά και η δυναμική της εντός των γηπέδων αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στην επίτευξη των στόχων της ομάδας τη νέα αγωνιστική χρονιά.

Η αθλήτρια, ξεκίνησε να παίζει βόλεϊ στην ηλικία των 8 ετών και από τότε μέχρι και τα 18 έπαιζε στην ομάδα τους Άργους (Γυμναστικός Σύλλογος Άργους-Γ.Σ.Α.). Μεταγράφηκε στην ομάδα της ΕΑΠ στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών. Τις δύο αγωνιστικές χρονιές 2016-17 και 2017-18 αγωνίστηκε και πάλι με την παλιά της ομάδα (Γ.Σ.Α.).

Είναι 26 ετών, απόφοιτη του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστήμιο Πατρών και έχει μεταπτυχιακό του Τμήματος Μηχανολόγων και Αεροναυπηγών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών, ενώ παράλληλα τον τελευταίο διάστημα εργάζεται ως Μηχανολόγος Μηχανικός σε τεχνική εταιρεία στην Πάτρα.

Υποστήριξη: SilkTech