Επέστρεψε στην Ακαδημία ο Χαρ. Παπαγιαννόπουλος

Τρίτη, Ιούλιος 16, 2019 - 2:33μμ

Άλλη μια προσθήκη για την Ακαδημία των Σπορ στο πρωτάθλημα της Α2 ανδρών της νέας περιόδου είναι η επιστροφή του 17 χρόνου Χαράλαμπου Παπαγιαννόπουλου, ο οποίος αγωνιζόταν τα τελευταία δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών του Διομήδη Άργους, με προπονητή τον Χρήστο Δημήτρουλα.

Ο Χαράλαμπος που ξεκίνησε από τις υποδομές της Ακαδημίας των Σπορ με προπονήτρια την μητέρα του Βάσω Βουκελάτου, κατέκτησε με την ομάδα του Διομήδη Άργους την τρίτη θέση του φετινού εφηβικού Πανελληνίου πρωταθλήματος και την πέμπτη θέση του περσινού Πανελληνίου πρωταθλήματος παίδων. Πλέον καλείται με τον θείο του Αλέξη να συνεχίσουν την ιστορία της οικογένειας Παπαγιαννοπούλου στην Πατραϊκή χειροσφαίριση που ξεκίνησε το 1980 με τον πατέρα του Γιάννη, ο οποίος θα είναι και προπονητής του στην ανδρική ομάδα της Ακαδημίας των Σπορ.

Ο πρόεδρος της Ακαδημίας των Σπορ Χρήστος Δεβελέγκας τονίζει σχετικά: "θα ήταν παράλειψή μας εάν δεν ευχαριστήσουμε και δια του Τύπου τους
ιθύνοντες της οικογένειας του Διομήδη Άργους για την άριστη συνεργασίας μας όλα αυτά τα χρόνια, που χρονολογείται μάλιστα εδώ και 22 χρόνια,  αρχής γενομένης με την οικογένεια Παπαγιαννοπούλου. Ιδιαίτερα θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Τάσο Χειβιδόπουλο, τους αδερφούς Κώστα και Νίκο
Βλαχοσπύρο και τον προπονητή Χρήστο Δημήτρουλα, παράγοντες που ασχολούνται πολλά χρόνια με τα διοικητικά του Διομήδη Άργους. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί για πολλά χρόνια ακόμη, αφού όλοι μας υπηρετούμε το άθλημα ανιδιοτελώς και στόχος μας είναι η χειροσφαίριση της Πελοποννήσου να πρωταγωνιστεί στα της Ελληνικά πρωταθλήματα". 

Υποστήριξη: SilkTech