Επέστρεψε στα πρωταθλήματα και έφτασε τις 30 κούπες ο Ολυμπιακός - ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη, Απρίλιος 15, 2021 - 11:02μμ

Ο Ολυμπιακός έκλεισε την αγωνιστική περίοδο του πρωταθλήματος 2020-21 με τρόπο εμφατικό, όπως αρμόζει δηλαδή σε έναν πρωταθλητή. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν επίδειξη δύναμης απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον οποίο νίκησαν εύκολα με 3-0 στο «Μελίνα Μερκούρη» παραχωρώντας μόλις 40 πόντους, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της β΄ φάσης στη Volley League.

Η ομάδα του Δημήτρη Καζάζη έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει του φάιναλ-4 στο Λιγκ Καπ Νίκος Σαμαράς, καθώς το προσεχές Σαββατοκύριακο θα διεκδικήσει στη Βέροια τον δεύτερο τίτλο της σεζόν. Ο «Δικέφαλος», από την πλευρά του, κατέλαβε την τέταρτη θέση, καθώς υστερεί στην ισοβαθμία με τον Παναθηναϊκό. 

Ο Έλληνας τεχνικός έφτασε τους τρεις τίτλους πρωταθλήματος στην καριέρα του, όλοι με τον Ολυμπιακό (2013, 2014, 2021). Από το ρόστερ του Ολυμπιακού σχεδόν όλοι οι αθλητές πανηγύρισαν τον πρώτο τίτλο στη Volley League, όμως υπάρχουν τέσσερις που έχουν ξεχωριστή θέση.

Συγκεκριμένα, για τον Ανδρέα Ανδρεάδη είναι ο έβδομος, για τον Δημήτρη Εφραιμίδη ο τέταρτος, για τον Κώστα Στιβαχτή ο τρίτος και για τον Δημήτρη Ζήση ο δεύτερος, συνεχής μάλιστα καθώς το είχε κάνει και πέρυσι, με τον Παναθηναϊκό.

Υποστήριξη: SilkTech