Επέστρεψε και επίσημα στην Παναχαϊκή ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος - ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Φεβρουάριος 26, 2020 - 5:00μμ

Στα «κοκκινόμαυρα» επέστρεψε και επίσημα ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος. Η Παναχαϊκή ανακοίνωσε τον επιστροφή του στον πάγκο της ομάδας.

Ο νέος τεχνικός των Πατρινών έκανε και την πρώτη προπόνηση του με την ομάδα ενόψει της αναμέτρησης της Κυριακής με τα Χανιά.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλο.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας σχεδόν ένα χρόνο μετά και μάλιστα έπιασε ήδη δουλειά καθώς την Τετάρτη (26/2) έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους "κοκκινόμαυρους".

Άμεσος συνεργάτης του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα είναι ο Αλέξης Σπηλιόπουλος. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Δημήτρης Σακελλαρόπουλος, ενώ προπονητής φυσικής κατάστασης θα είναι ο Παναγιώτης Τσιάμης.

Ο νέος προπονητής της Παναχαϊκής θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους των ΜΜΕ την Πέμπτη (27/2) και ώρα 14:00 στην αίθουσα τύπου του γηπέδου στην Αγυιά, μαζί με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας μας Νίκο Λουμπαρδέα».

 

Υποστήριξη: SilkTech