Επέστρεψε και εντυπωσίασε ο Νίκος Βουκελάτος (ΦΩΤΟ)

Κυριακή, Απρίλιος 28, 2019 - 1:30πμ

Εξέπληξε ο ΒΟΥΚΕΛΑΤΟΣ ΝΙΚΟΣ με την τρίτη θέση στον πρώτο διεθνή αγώνα στην Κω μετά από μεγάλη αποχή από τους αγώνες.

Έτρεξε πολύ καλά ίσως με μεγαλύτερο ενθουσιασμό, αφού έκανε ένα δυνατό ξεκόλλημα προς το τέλος του αγώνα και κυνηγούσε μόνος του τους δύο προπορευόμενους αθλητές με συνέπεια λόγω του δυνατού αέρα να κουραστεί πολύ και να τον ξαναπιάσει το κυρίως γκρουπ. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια.

Εξάλλου, στους διασυλλογικούς αγώνες Σιρκουί που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός στην Αθήνα ο Ποδηλατικός Όμιλος Πατρών συμμετείχε με 11 αθλητές και αθλήτριες. Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη έτρεξαν περίπου 280 αθλητές.

Στην κατηγορία των Εφήβων ο ΒΑΡΩΤΣΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ πήρε την 1η θέση και ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΟΣ την 3η θέση. Στην κατηγορία των Παμπαίδων ο ΠΟΛΥΔΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ την 1η θέση και ο ΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ την 3η θέση. Στους Παίδες ο ΜΠΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΟΣ την 2η θέση και ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ την 4η θέση. Στην κατηγορία Κορασίδων - Παγκορασίδων η ΚΑΡΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ πήρε την 3η θέση (είχε τεχνικό πρόβλημα με την αλυσίδα) η ΓΙΑΚΟΥΜΕΛΟΥ ΑΡΤΕΜΙΣ την 4η θέση και η ΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΛΕΝΑ την 5η θέση.

Στα Μίνι μεγάλα ο ΛΟΥΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ κατέλαβε την 6η θέση, και τέλος στην κατηγορία Ανδρών - Νέων ο ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟΣ ΜΙΛΤΟΣ την 6η θέση.

Υποστήριξη: SilkTech