Έπεσε στην... παγίδα της πρεμιέρας η Παναχαϊκή

Σάββατο, Ιανουάριος 16, 2021 - 5:22μμ

Με το… αριστερό μπήκε στη νέα χρονιά η Παναχαϊκή. Οι «κοκκινόμαυροι» μετά από αγωνιστική απραξία 10 μηνών έμειναν στο 1-1 με τα Τρίκαλα στην Αγυιά για την πρεμιέρα της Super League 2.

Θυμηθείτε την εξέλιξη της αναμέτρησης

Στα γκολ της αναμέτρησης, η Παναχαϊκή άνοιξε το σκορ με τον Μπάτροβιτς στο 17', αλλά οι Θεσσαλοί ισοφάρισαν με τον Ευθυμίου στο 79' που είχε μπει αλλαγή στο 65'.

Η Παναχαϊκή άνοιξε το σκορ στην πρώτη της τελική ενέργεια. Ένα εξαιρετικό τέρμα που για να επιτευχθεί χρειάστηκαν τρεις επαφές από τρεις διαφορετικούς παίκτες. Διαγώνια μπαλιά του Γιούση στον Αραβίδη, αυτός στον Μπάτροβιτς και ο Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι άνοιξε το σκορ στο 17'.

Τα Τρίκαλα ανέβασαν την απόδοσή τους, αλλά οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν περισσότερη ακρίβεια στις μεταβιβάσεις τους. Η καλύτερη στιγμή των φιλοξενούμενων χάθηκε στο 45'+1' με τον Σταματή.

Ο ΑΟΤ συνέχισε να πιέζει την Παναχαϊκή και στο δεύτερο ημίχρονο και απείλησε ξανά με τον Σταματή, πάλι με κεφαλιά, πάλι από εκτέλεση φάουλ του Παπαγεωργίου, με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι.

Οι «κοκκινόμαυροι» απείλησαν στο 67' με το πλασέ του Παπαδόπουλου που πέρασε πάνω από το δοκάρι, αλλά το 1-0 που παρέμενε ήταν εύθραστο και τελικά ο ΑΟΤ έφτασε στην ισοφάριση. Ο Ευθυμίου στο 79' βρέθηκε αφύλαχτος στο δεύτερο δοκάρι μετά από πάσα του Σταματή με την... πλάτη και με κοντινή κεφαλιά έγραψε το 1-1.

Ο Παπαδόπουλος ακολούθως ρίσκαρε, έκανε πιο επιθετική την ομάδα του παίζοντας με δύο επιθετικούς (Κουσκουνάς - Αραβίδης), αλλά το 1-1 έμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητής: Ζαμπαλάς (Ηπείρου)

Βοηθοί: Λιόντος, Θανασιάς (Ηπείρου)

Κάρτες: 46’ Ανάκογλου, 49’ Πατάπης, 62’ Αραβίδης, 86’ Σταμόπουλος / 93’ Ζώγκος

Γκολ: 17’ Μπάτροβιτς / 79’ Ευθυμίου

Παναχαϊκή (Παπαδόπουλος): Σούλης, Αποστολόπουλος (83’ Πλιάτσικας), Μαρκοπουλιώτης, Πατάπης, Σταμόπουλος, Μουστακόπουλος, Ανάκογλου (55’ Αργυρόπουλος), Αραβίδης, Μπάτροβιτς (83’ Τσερούτι), Γιούσης (55’ Παπαδόπουλος), Κουσκουνάς ©

Τρίκαλα (Χαραλαμπίδης): Γιακουμής, Ριζογιάννης, Σουλιώτης, Πιαστόπουλος, Παπαγεωργίου, Σταματής, Σκόνδρας (74’ Καρουγκάλ), Ντιαλόσι, Αλμπάνης (64’ Ευθυμίου), Νιάρος ©, Πέλκας (88’ Ζιώγκος).

Υποστήριξη: SilkTech