Έπεσε μαχόμενος ο Ολυμπιακός, 3-2 η Μπάγερν (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Τετάρτη, Οκτώβριος 23, 2019 - 12:02πμ

Ο Ολυμπιακός πάλεψε, κατέθεσε ψυχή και σκόραρε δύο φορές απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου στο «Γ. Καραϊσκάκης», όμως δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα.

Το τελικό σφύριγμα έφερε τους Γερμανούς νικητές με σκορ 3-2 και τους «ερυθρόλευκους» να αποχωρούν καταχειροκροτούμενοι από τον κόσμο τους για την προσπάθεια που κατέβαλαν απέναντι σε ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Οι «ερυθρόλευκοι» αιφνιδίασαν τους Βαυαρούς και προηγήθηκαν στο 23' με τον Ελ Αραμπί, όμως οι Γερμανοί απάντησαν με τον Λεβαντόφσκι να σκοράρει δύο φορές (34', 62') και τον Τολισό να σημειώνει το 3-1 (75'). Στο 79' ο Γκιγιέρμε με σουτ έξω από την περιοχή μείωσε για το 3-2.
Ολυμπιακός – Μπάγερν Μονάχου 2-3 (Cosmote Sport 2)

Γκολ: 23' Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός), 34' Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), 62' Λεβαντόφσκι (Μπάγερν), 75' Τολισό (Μπάγερν), 79' Γκιγιέρμε (Ολυμπιακός).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τσιμίκα, Γκιγέρμε, Μπουχαλάκης (69' Λοβέρα), Καμαρά (87' Ραντζέλοβιτς), Ποντένσε, Μασούρας (79' Γκερέρο), Ελ Αραμπί.

Μπαγερν Μονάχου (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Αλάμπα, Παβάρ, Ερναντέζ (59' Μπόατενγκ), Τιάγκο Αλκάνταρα, Μαρτίνεθ (46' Τολισό), Κίμιχ, Γκνάμπρι, Κοουτίνιο, Μίλερ (86' Πέρισιτς), Λεβαντόφσκι.

Υποστήριξη: SilkTech