Επεισόδια μετά το τέλος του αγώνα Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Κυριακή, Δεκέμβριος 8, 2019 - 11:18πμ

Ενταση επικράτησε με το τέλος του αγώνα Παναιτωλικός - Ολυμπιακός 0-3 στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Το τελευταίο σφύριγμα της λήξης βρήκε τον Παναιτωλικό να γνωρίζει μία ακόμη ήττα και οι αποδοκιμασίες του κόσμου ήταν έντονες. Μάλιστα, στον αγωνιστικό χώρο μπήκε ο Φώτης Κωστούλας, ο οποίος είχε έντονο διάλογο με τους οργανωμένους, ενώ ακολούθησαν εκτεταμένα επεισόδια.

Το σύνθημα «Βαριά, βαριά του Πάναι η φανέλα κι όποιος δεν μπορεί να πάει στα μπ….έλα» ακούστηκε αρκετές φορές. Καθ’ όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, από το πέταλο των οργανωμένων ακούγονταν υβριστικά συνθήματα κατά του προέδρου της Π.Α.Ε Παναιτωλικός, Μάκη Μπελεβώνη.

Με το τελευταίο σφύριγμα, εκπρόσωποι των οργανωμένων μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και είχαν σύντομη συνομιλία με παίκτες της ομάδας, η οποία φάνηκε να γίνεται σε καλό κλίμα.

Λίγες στιγμές αργότερα, στο γήπεδο εισήλθε ο μεγαλομέτοχος, Φώτης Κωστούλας, ο οποίος είχε έντονο διάλογο μαζί τους. Μάλιστα, ο ισχυρός άνδρας του Παναιτωλικού τους ζήτησε το λόγο για τα υβριστικά συνθήματα κατά του Μάκη Μπελεβώνη, ενώ τόνισε ότι δε θα τους επιτρέψει την είσοδο στο γήπεδο και ότι θα φύγει από την ομάδα, με τους οργανωμένους να ανταπαντούν.

Αφού απομακρύνθηκε, οι οργανωμένοι επιχείρησαν να προσεγγίσουν την καφετέρια του γηπέδου, ζητώντας να μιλήσουν εκ νέου, αλλά εκεί τα αίματα «άναψαν» για τα καλά, καθώς προκλήθηκαν επεισόδια μεταξύ οπαδών και αστυνομικών.

Εκσφενδονίστηκαν αντικείμενα και καπνογόνα από μέρους των οπαδών. Έγινε μάλιστα και χρήση δακρυγόνων όπως και οβίδων κρότου-λάμψης από τις αρχές. Η ένταση είχε διάρκεια περί τα 10-15′, οπότε και εκτονώθηκε.

Φαίνεται ότι τα γεγονότα αυτά θα σημάνουν αλυσιδωτές εξελίξεις για τον Παναιτωλικό, με το κλίμα στην ομάδα να είναι ιδιαίτερα βαρύ…

Πηγή: agriniopress.gr
Υποστήριξη: SilkTech