Επανέρχεται το τουρνουά QUICK Stages από την Patras Stratego Team

Παρασκευή, Ιανουάριος 17, 2020 - 9:50πμ

Το τουρνουά QUICK Stages της κατηγορίας Duel, επανέρχεται από την Patras Stratego Team, μετά την απουσία ενός χρόνου. Είναι η κατηγορία που οι παίκτες αγωνίζονται με τα 10 πιόνια (αντί του κλασσικού των 40) με αποτέλεσμα γρήγορες και ανατρεπτικές αναμετρήσεις.

Σε αυτό το τουρνουά είναι ευκαιρία νέοι παίκτες να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν το παιγνίδι του Stratego. Επίσης οι παίκτες της Patras Stratego Team θα ξεκινήσουν με αυτό το τουρνουά, την προετοιμασία τους για το σπουδαίο διεθνές τουρνουά Patras Battles 2020 και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 2020.

Η συμμετοχή στο τουρνουά είναι ανοιχτή και δωρεάν για όλους.

Κάθε παίκτης θα αγωνιστεί σε έναν όμιλο των τεσσάρων αντιπάλων. Οι τρεις αγώνες του κάθε ομίλου θα πραγματοποιηθούν την ίδια ημέρα. Οι πρώτοι δύο του ομίλου προκρίνονται σε νέο όμιλο. Με την ίδια διαδικασία για όλο το μήνα, θα φτάσουμε στον τελικό όμιλο, για την ανάδειξη του τελικού νικητή του τουρνουά.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στο cafe-snack & food “NN Double Shot” στην Πανεπιστημίου 275.

Για να λάβει μέρος ένας ενδιαφερόμενος, μπορεί να επικοινωνήσει μέχρι και το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο 6982221639 ή να στείλει email στο: [email protected].

Παράλληλα μπορεί να ενημερώνεται από την ιστοσελίδα της ομάδας patrasstratego.gr και από την σελίδα της Patras Stratego Team στο Facebook.

Υποστήριξη: SilkTech