Επανάσταση στη γυμναστική από το Aero Studio (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, Οκτώβριος 25, 2019 - 7:50μμ

Επανάσταση στη γυμναστική φέρνει ένα νέο διεθνές σύστημα εκγύμνασης που εφαρμόζεται σε ένα ολοκαίνουριο χώρο στην Πάτρα, στο Aero Studio.

Το Aero Studio προσφέρει στους πελάτες του τη χρήση του μοναδικού TX Future Fitness Training Systems. Πρόκειται για ένα νέο διεθνές σύστημα εκγύμνασης με επίκεντρο την άσκηση του σώματος με την μέθοδο της ηλεκτροδιέγερσης (EMS) και της μυϊκής ενεργοποίησης (ΕΜΑ), καθώς και του ειδικού συστήματος μείωσης λίπους και διαμόρφωσης του σώματος με το επαναστατικό σύστημα TX Future Fitness AERO & Slimming.

Αυτή είναι μία ριζικά διαφορετική μέθοδος εκγύμνασης από όλες τις άλλες «συνηθισμένες» μεθόδους προπόνησης.
Τα συστήματα εκγύμνασης της TX FUTURE FITNESS ξεχωρίζουν πραγματικά από το πλήθος, γιατί εκτός από γρήγορη αποτελεσματική προπόνηση και γρήγορο και υγιές αδυνάτισμα έχει τη δυνατότητα να προσφέρει και φυσιοθεραπεία με δύο προγράμματα κατάκλισης.

Ιδρυτής και υπεύθυνος της εταιρείας είναι ο γνωστός προπονητής ολυμπιονικών Χρήστος Τζέκος.

Το studio βρίσκεται στα Ψηλαλώνια, Αθ. Διάκου 31, μεταξύ Μεσολογγίου και Κουμανιώτη, ανήκει στην Κέλλυ Μητροπούλου-Γκότση η οποία βρίσκεται σε απόλυτη συνεργασία με τον κ. Τζέκο, την ολυμπιονίκη Κατερίνα Θάνου , τον σύζυγό της και καταξιωμένο προπονητή στον χώρο του TAE KWON DO Ανδριακόπουλο Χρήστο καθώς και με μεγάλη ιατρική ομάδα (λόγω του πατέρα της γνωστού γιατρού Τρύφωνα Μητρόπουλου –Γκότση) έτσι ώστε να επιτυγχάνεται το καλύτερο και εγγυημένο αποτέλεσμα σε όλους τους πελάτες.
Το μηχάνημα απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες σύμφωνα με τις ανάγκες που χρειάζεται ο καθένας.

Είναι εντυπωσιακό πως αν και λειτουργεί μόνο λίγους μήνες έχει καταφερει να εδραιωθεί στο χώρο έχοντας ήδη πολλούς ικανοποιημένους πελάτες με εντυπωσιακά ορατά και σωστά αποτελέσματα...

Κλείστε δωρεαν δοκιμαστικο στα τηλ. 2616 008 138 6948953816.

Αυτή είναι μία ριζικά διαφορετική μέθοδος εκγύμνασης από όλες τις άλλες «συνηθισμένες» μεθόδους προπόνησης.

Υποστήριξη: SilkTech