Εντυπωσιακοί Έφηβοι και Παίδες του Προμηθέα

Τρίτη, Ιούλιος 20, 2021 - 5:00μμ
Εντυπωσιάζουν

Χωρίς να ιδρώσει και πραγματοποιώντας πειστικές εμφανίσεις, ο ΑΣΠ Προμηθέας τερμάτισε πρώτος και αήττητος στον Β' όμιλο του Πανεπαρχιακού Πρωταθλήματος που διεξήχθη στην Κόρινθο και πήρε την πρόκριση για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα παίδων μπάσκετ.

Οι «Προμηθείς» επικράτησαν το Σάββατο του ΓΑΕΤ Δίων Κυπαρισσεύς (76-43) και σήμερα επί του Εσπέρου Λαμίας (77-41), ενώ κέρδισαν άνευ αγώνος τον Ποσειδώνα Λουτρακίου που δεν κατέβηκε στη διοργάνωση. Πλέον, οι Παίδες του Προμηθέα ετοιμάζονται για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπου σύντομα θα μάθουν τους υπόλοιπους 5 αντιπάλους τους. Η κυριαρχία των παικτών του coach Μελιγδή έχει αποτυπωθεί με ένα ακόμα εντυπωσιακό στατιστικό, αφού παραμένουν αήττητοι μέσα στο 2021.

Ο προπονητής της ομάδας, κ. Μελιγδής δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, στους προπονητές, στη διοίκηση και στον έφορο. Κατακτήσαμε έναν στόχο, πηγαίνουμε για τον επόμενο. Δεν ξεχνάμε όμως ποιος είναι ο βασικότερος στόχος, που δεν είναι άλλος από την παραγωγή παικτών για τη στελέχωση της Ανδρικής ομάδας».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΓΑΕΤ ΔΙΩΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΕΥΣ - ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 43-76
ΕΣΠΕΡΟΣ ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ - ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 41-77
ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 20-0 Α.Α

ΕΘΝΙΚΗ ΕΦΗΒΩΝ

Στην προετοιμασία της Εθνικής μας ομάδας των Εφήβων κλήθηκαν ο Νάσος Μπαζίνας, ο Λεωνίδας Κολιός, ο Αγγελος Οικονομίδης και ο Νίκος Πλώτας του Προμηθέα ενόψει του European Challenger U18, το οποίο θα διεξαχθεί στο Τελ Αβίβ από τις 3 ως τις 8 Αυγούστου. Στην Εθνική κλήθηκε και ο πρώην φόργουορντ του Προμηθέα και νυν του Παναθηναϊκού, Λευτέρης Μαντζούκας.

ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ

Καμία απολύτως δυσκολία δε συνάντησαν οι Έφηβοι του ΑΣΠ Προμηθέα στην αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΕΣΚΑ-Η απέναντι στον Παναχαϊκό.  Η ομάδα του coach Παπαδόπουλου, όπως έχει κάνει σε όλα της τα παιχνίδια ως τώρα, επέβαλλε από νωρίς το ρυθμό της, πάτησε γκάζι και έφτασε σε μια άνετη και εμφατική νίκη (91-33), την 6η της σε ισάριθμα παιχνίδια.

Από την άλλη, σεφτέ στις νίκες (έστω και άτυπα) έκανε και η έτερη εφηβική ομάδα του συλλόγου, ο Προμηθέας 2014. Οι «Προμηθείς» μολονότι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Απόλλωνα, πήραν το ροζ φύλλο στα χαρτιά, αφού ο σύλλογος της Περιβόλας έχει αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

Ο ΑΣΠ Προμηθέας στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής θα εκτίσει το ρεπό του, ενώ από την άλλη ως Προμηθέας 2014 θα αγωνιστεί στον Καστελόκαμπο κόντρα στον Παναχαϊκό (20:30) ως τυπικά φιλοξενούμενος την προσεχή Τετάρτη (21/7).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

ΑΣΠ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ - ΠΑΝΑΧΑΙΚΟΣ 91-33

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ 2014 - ΑΣ ΑΠΟΛΛΩΝ 20-0 Α.Α

Υποστήριξη: SilkTech