Εντυπωσιακή και πάλι η Σάκκαρη, στους προημιτελικούς του Τσάρλεστον

Παρασκευή, Απρίλιος 5, 2019 - 1:22μμ

Η Μαρία Σάκκαρη με μια εκπληκτική εμφάνιση στο Volvo Car Open του Τσάρλεστον προκρίθηκε στους προημιτελικούς της διοργάνωσης. Η 24χρονη έπαιξε φοβερό τένις, "πετώντας" εκτός συνέχειας το Νο6 του κόσμου και Νο2 του ταμπλό, Κίκι Μπερτέν, μετά την επικράτησή της με 2-0 σετ (7-6, 6-3).

Το πρώτο game της αναμέτρησης ήταν εξαιρετικό από θέμα ποιότητας και σασπένς, μιας και η Ολλανδή ναι μεν κατάφερε να το κατακτήσει, αλλά χρειάστηκε 12′ για να κάμψει την αντίσταση της πρωταθλήτριας μας.

Η Μπερτέν πήρε διαφορά ασφαλείας, καθώς προηγήθηκε με 4-1 και 5-3 games όμως το Νο50 της παγκόσμιας κατάταξης με μεγάλη αντεπίθεση κατάφερε να ανατρέψει το σκηνικό.

Αρχικά ισοφάρισε σε 5-5 και 6-6 και εν συνεχεία σε ένα εξαιρετικό tie-break κατάφερε να κατακτήσει το πρώτο σετ με το εντυπωσιακό 10-8.

Στο δεύτερο σετ η "Sakkattack" ξεκίνησε πολύ καλά και προηγήθηκε πρώτη στα games, ωστόσο το Νο2 του ταμπλό ισοφάρισε γρήγορα σε 1-1. Η καλύτερη τενίστρια της χώρας μας με εξαιρετικό τένις πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 3-1 στα games, κάνοντας παράλληλα break.

Η 24χρονη Ελληνίδα παρά την πίεση που δέχθηκε από την αντίπαλό της κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμά της, παίρνοντας το έκτο game. Στη συνέχεια η Μαρία ήταν εξίσου καλή και εν τέλει επικράτησε με 6-3 στα games.

Η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει στους προημιτελικούς μία εκ των Καρολίν Βοζνιάκι και Μιχαέλα Μπουρναζέσκου.

Υποστήριξη: SilkTech