Εντυπωσιακή ανταπόκριση των εθελοντών για τους Μεσογειακούς Παράκτιους-Τις 500 έφτασαν οι αιτήσεις

Δευτέρα, Φεβρουάριος 11, 2019 - 6:51μμ

Εντυπωσιακή ανταπόκριση έχει αναζήτηση εθελοντών για τους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες της Πάτρας. Έχουν πραγματοποιηθεί ήδη 500 αιτήσεις για συμμετοχή στους σπουδαίους Αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στην πόλη μας την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.

Η φόρμα συμμετοχής ΕΔΩ

Η ανακοίνωση της επιτροπής:

«Η Οργανωτική Επιτροπή των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, ευχαριστεί και χαιρετίζει με μεγάλο ενθουσιασμό, τις πρώτες 500 αιτήσεις εθελοντών για τη μεγάλη αθλητική γιορτή του καλοκαιριού!

Οι Μεσογειακοί Παράκτιοι Αγώνες Πάτρα 2019 είναι σχεδιασμένοι πάνω σε προδιαγραφές Ολυμπιακών Αγώνων. Αγώνες υψηλού επιπέδου που θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς και για τους επόμενους.

Οι εθελοντές είναι η ψυχή κάθε μεγάλης διοργάνωσης. Η εθελοντική προσφορά αποτελεί εμπειρία ζωής. Όσοι συμβάλουν σε μία τόσο μεγάλη και υψηλών προδιαγραφών αθλητική συνάντηση εθνών, αθλητών και πολιτισμών, ζουν στιγμές μοναδικές, αποκτούν γνώσεις σε πολλαπλά θέματα (τεχνολογίας, οργάνωσης, αθλημάτων, επικοινωνίας κ.λπ.) και σε κάθε περίπτωση έχουν να διηγούνται ξεχωριστές ιστορίες. Οι εθελοντές των Μεσογειακών Παράκτιων Αγώνων Πάτρα 2019, περήφανα θα λένε : «ήμουν κι εγώ εκεί»!

Αν θες κι εσύ να είσαι στη μεγάλη γιορτή του Αθλητισμού, σε περιμένουμε!»

Υποστήριξη: SilkTech