Εντυπωσιακές εμφανίσεις από Αστραπή και Εκρηξη

Δευτέρα, Μάρτιος 4, 2019 - 5:59μμ

Άλλο ένα δυνατό πρωτάθλημα έφτασε στο τέλος του! Ολοκληρώθηκε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα συλλόγων στη Θεσσαλονίκη και ο απολογισμός για τον Α.Σ Αστραπή είναι θετικός αφού κατέκτησε τέσσερις 5ες θέσεις και ένα χάλκινο μετάλλιο! Παράλληλα στο ίδιο G1 τουρνουά έλαμψε η Έκρηξη με τον Σωτήρη Μιχόπουλο.

Αναλυτικότερα:

Ακόμα ένα χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο ιδιαίτερα ταλαντούχος, Σωτήρης Μιχόπουλος, αφού αναδείχιθηκε «χρυσός» στο European Clubs Championships World Taekwondo G1 που πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο της Θεσσαλονίκης «Nick Galis». Ένα ακόμα μετάλλιο σαν επιβράβευση τον κόπων , των στερήσεων και της σκληρής δουλειάς για το νεαρό πρωταθλητή Ελλάδας. Συγχαρητήρια ανήκουν στον ίδιο αλλά και στον προπονητή του τον Αντώνη Αντωνακόπουλο.

Από την Αστραπή είχαμε:
1η μέρα:
Πετροπουλος Βλάσης: κατέκτησε τη 5η θέση μετά από τρεις αγωνες
Πετρόπουλος Γιώργος: ηττήθηκε στις λεπτομέρειες στον δεύτερο αγώνα από διεθνή παίκτη.

2η μέρα:
Πανόπουλος Αντώνης 5η θεση, έχασε στον αγώνα του με τον Σκοπιανό αθλητή για τα μετάλλια ο οποίος κατέκτησε τη πρώτη θέση

3η ημέρα αγώνων:
Μιχαλόπουλος Αλέξης: μετά από τρεις νικοφορους αγώνες έχασε στον 4ο αγωνα από τον Ουκρανό πρωταθλητή της κατηγορίας στα τελευταία δευτερόλεπτα σε ένα ματς που κρίθηκε στις λεπτομέρειες
Χρήστος Λαμπρόπουλος: είχε μια εκπληκτική εμφάνιση βγάζοντας εκτός τον Ισπανό πρωταθλητή, μια νίκη που του έδωσε την όγδοη θεση , ενώ έχασε στον 4ο αγώνα για τα μετάλλια από τον χρυσό νικητή της κατηγορίας του. Σημαντική εμπειρία για τον Χρήστο και αρκετά ευχαριστημένος δηλώνει ο δάσκαλος του από την απόδοση του.
Κουτσης Σταύρος: πολύ καλή εμφάνιση για τον σταυρο στον πρώτο του αγωνα, ηττήθηκε όμως στον δεύτερο.
Ζουπης Θάνος και Χαρά Οκταρα ηττηθηκαν στο πρώτο τους αγωνα, παρόλα αυτά αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες από ένα πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα

4η μέρα αγώνων:
Παναγόπουλος Απόστολος 3η θέση, χάλκινο μετάλλιο!
Σταθατος Παναγιώτης, Μπακλεση Βασιλική, Βελισσαρης Κωνσταντίνος, Δημήτρης Βαμβακας ηττήθηκαν στον πρώτο τους αγώνα, παρόλα αυτά αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες για την αθλητική τους πορεία.
Οι προπονητές Κωνσταντίνος Αντωνακόπουλος και Χρήστος Αντωνακόπολος είναι πολύ ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα των αθλητών τους.

Υποστήριξη: SilkTech