Εντός έδρας φινάλε κανονικής διάρκειας για τον Προμηθέα

Σάββατο, Απρίλιος 20, 2019 - 1:30μμ

Ο Προμηθέας δίνει τον τελευταίο του αγώνα στην Πάτρα για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και θέλει μόνο την νίκη για να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για την είσοδο στην τετράδα της κανονικής περιόδου της Α1 Basket League, ώστε ν’ αποκτήσει το πλεονέκτημα έδρας στον 1ο (προημιτελικό) γύρο των play-off.

Αντίπαλος του ο πολύ φορμαρισμένος Πανιώνιος που έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία και θέλει να συνεχίσει την εντυπωσιακή πορεία του στους τελευταίους αγώνες.

Το παιχνίδι εντάσσεται στο πλαίσιο της συμμετοχής του Προμηθέα στην «Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης», που διοργανώνεται για 7η συνεχή χρονιά από τη Δευτέρα 15/4 μέχρι το Σάββατο 20/4 και περιλαμβάνει δεκάδες δράσεις ευαισθητοποίησης, αλληλεγγύης και πρόληψης σε συνεργασία της εφημερίδας «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος-Διεύθυνση Υγείας και άλλους φορείς και όλοι οι φίλαθλοι καλούνται να φέρουν κάποια σακούλα με τρόφιμα, φάρμακα ή είδη πρώτης ανάγκης.

Μάλιστα, όποιος φίλαθλος φέρει στο γήπεδο σακούλα με τρόφιμα, φάρμακα ή είδη πρώτης ανάγκης θα έχει δικαίωμα να λάβει πρόσκληση για τον αγώνα με τον Πανιώνιο, χωρίς να πληρώσει το σχετικό αντίτιμο για εισιτήριο.

Σχεδιασμός & Ανάπτυξη: ΙΜΕ Πληροφορική