Έντονη διαμαρτυρία του Πάτραι για τη διαιτησία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δευτέρα, Νοέμβριος 25, 2019 - 11:03μμ

Η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι εξέδωσε την πιο κάτω ανακοίνωση:

"Θλίψη και προβληματισμό στο τοπικό ποδόσφαιρο προκάλεσε η διαιτησία του κυρίου Ρουμπάνη, στο παιχνίδι της ομάδας μας με αντίπαλο τη Νίκη Προαστίου.
Βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ασχοληθούμε με τη διαιτησία του συγκεκριμένου αγώνα, μετά την λήξη του και όχι πριν την έναρξή του όπως έπραξαν άλλοι από την περασμένη Δευτέρα.
Στο 95' ο κύριος Ρουμπάνης,(όντας 50 μέτρα μακρυά από τη φάση, όπως δείχνει και το σχετικό βίντεο) εφηύρε πέναλτι με το οποίο οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν σε 1-1, στερώντας μια καθαρή και παλικαρίσια νίκη από τους παίκτες μας.
Δεν μας προκαλεί έκπληξη η ομολογία μέσω διαδικτύου του προέδρου της Νίκης Προαστίου, ο οποίος παραδέχθηκε πως η παράβαση που καταλογίστηκε στις καθυστερήσεις ήταν ανύπαρκτη. Η συγκεκριμένη απόφαση σχολιάστηκε αρνητικά από όλους όσοι ήταν στο γήπεδο του Πετρωτού το μεσημέρι του Σαββάτου και αποτελεί θέμα συζήτησης στο χώρο του τοπικού ποδοσφαίρου.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε τα στελέχη της ΕΠΣΑ και της διαιτησίας που επίσης παρακολούθησαν το παιχνίδι, να κατανοήσουν πως τέτοιες διαιτησίες προσβάλλουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, ταλαιπωρούν τους ποδοσφαιριστές, απομακρύνουν τους φιλάθλους από τα γήπεδα και βλάπτουν υγιείς παράγοντες που σε δύσκολους καιρούς συντηρούν ερασιτεχνικά σωματεία.
Η διοίκηση του ΑΠΣ Πάτραι, υπηρετώντας την τεράστια ιστορία του συλλόγου θα συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει για την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί.
Η Επιτροπή Διαιτησίας οφείλει να αξιολογεί καλύτερα το βαθμό κρισιμότητας των αγώνων και όχι να κάνει πειράματα τοποθετώντας άπειρους διαιτητές, οι οποίοι την εκθέτουν.
Και για τους πλέον δύσπιστους δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:".

Υποστήριξη: SilkTech