Ένταση στη συνέντευξη Τύπου του Μ. Γιατρά μετά την ΑΕΚ - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη, Μάιος 29, 2019 - 11:00μμ

Πολλή ένταση είχε η συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Προμηθέα, καθώς ο Μάκης Γιατράς είχε έντονο διάλογο τόσο με τον διευθυντή επικοινωνίας της κιτρινόμαυρης ΚΑΕ, Γιώργο Νικολάου, όσο και με κάποιους ρεπόρτερ της «Ένωσης».

«Μου είπε ότι προκαλώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο προπονητής των Πατρινών. Ο έντονος διάλογος ξεκίνησε όταν ο Γιατράς ρωτήθηκε για τον εκνευρισμό του στο τέλος του αγώνα:

«Η ΑΕΚ είναι μια μπασκετική ομάδα και όσες φορές έχουμε έρθει εδώ οι άνθρωποι μας έχουν φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο, έχουμε τρομερές σχέσεις και νομίζω ότι και εμείς στην Πάτρα κάνουμε το ίδιο πράγμα.

Στο τέλος με βρίζανε κάποιοι άνθρωποι που ήταν μέσα στο γήπεδο, αλλά δεν μπορεί 5-10 να αμαυρώνουν όλο αυτό που γίνεται για την ομάδα. Αυτό που με πειράζει, και δεν θα το έλεγα, αλλά επειδή είναι εδώ θα το πω, είναι ο κύριος Νικολάου, γιατί ήρθε στο τέλος να μου πει ότι προκαλώ.

Με έπιασε και μου είπε ότι προκαλώ τον κόσμο. Εάν βρεις μια φάση στην οποία προκάλεσα, που έκανα μια χειρονομία, έκανε μια κίνηση για να προκαλέσω τον οποιονδήποτε, να έρθεις και να μου το πεις.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ΑΕΚ και τον κόσμο της. Ένας θα κερδίσει, ένας θα χάσει. Χαιρέτησα τους πάντες, όλη την ΑΕΚ». Στη συνέχεια υπήρξε ένταση και με τον δημοσιογράφο Κώστα Κετσετζόγλου.

Δείτε τι συνέβη στα πρώτα τέσσερα λεπτά του βίντεο:

Ο Μάκης Γιατράς μετά το επεισόδιο αναφέρθηκε στα στοιχεία που χάρισαν τη νίκη στην «Ένωση», ενώ επισήμανε πως δεν έχει το παραμικρό πρόβλημα με τον «Δικέφαλο».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάκης Γιατράς στη συνέντευξη Τύπου:

- Για το παιχνίδι: «Νομίζω ότι έγινε εξαιρετικό παιχνίδι για όλους. Αποζημίωσαν όλους τους φιλάθλους που είδαν το ματς, είτε από κοντά, είτε από την τηλεόραση. Βρεθήκαμε να κερδίζουμε με 8 πόντους, αλλά και να χάνουμε με 9. Κάναμε την τελευταία επίθεση λίγο πιο γρήγορα από όσο έπρεπε, έγινε φάουλ στον Θίοντορ, έβαλε τη βολή και κέρδισαν.

Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της. Έκανε το 1-0. Θέλουμε πολύ να περάσουμε στον τελικό και το αποδείξαμε και σήμερα. Τώρα πρέπει να ισοφαρίσουμε τη σειρά και να έρθουμε τη Δευτέρα εδώ για ένα διαφορετικό παιχνίδι. Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου. Για τον τρόπο που έπαιξαν όλη τη σεζόν, αλλά και στο σημερινό ματς κόντρα σε μια ποιοτική ομάδα, που έχει εξαιρετικό ρόστερ και προπονητή».

- Για το συμβάν στο τέλος του αγώνα (αναλυτικά): «Καταρχάς, να πω ότι ο κόσμος της ΑΕΚ είναι μπασκετικός. Η ΑΕΚ είναι μια μπασκετική ομάδα. Μας έχουν φιλοξενήσει με τον καλύτερο τρόπο όσες φορές έχουμε έρθει. Και το ίδιο και εμείς στην Πάτρα. Το κλίμα χάλασε στο τέλος γιατί 5-10 άτομα με έβριζαν, χωρίς να πω τίποτα. Ο κόσμος της ξέρει μπάσκετ και αρκετοί φίλοι της μας χειροκρότησαν. Να έρθει κάποιος να μου πει αν προκάλεσα κανέναν.

Θέλω να πω για τον κύριο Νικολάου ότι μου είπε πως προκαλώ τον κόσμο (ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση μεταξύ των δύο ανδρών). Δεν σε συγχωρώ. Αυτό όμως που έγινε είναι να με βρίζουν 5-10 άνθρωποι, να πουν 5-10 κουβέντες παραπάνω. Δεν έχω κανένα πρόβλημα την ΑΕΚ, δεν έχω τίποτα με τον κόσμο της. Δεν ενόχλησα κανέναν, δεν είπα τίποτα, δεν προκάλεσα κανέναν. Είχα έναν εκνευρισμό αφού έχασα το παιχνίδι, αλλά χαιρέτησα όλους τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Αν είμαι εγώ προπονητής; Όχι, λέω ότι είμαι προπονητής! ».

Υποστήριξη: SilkTech