Εντάχθηκε στο Μητρώο η Α.Ε. Καλαβρύτων – Τι δήλωσαν Βαρβιτσιώτης και Κυριαζής

Πέμπτη, Ιούλιος 28, 2022 - 2:00μμ
Κατέθεσε ολοκληρωμένο φάκελο για ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Στο Μητρώο Αθλητικών Σωματείων από σήμερα η Α.Ε.Καλαβρύτων, καταθέτοντας άρτιο φάκελο, εναρμονισμένος πλήρως με την νέα αθλητική νομοθεσία, εντάσσεται στα σωματεία Πανελλαδικώς, που συμπληρώνουν το μητρώο αθλητικών σωματείων της ΓΓΑ.
Η Α.Ε.Καλαβρύτων κατέθεσε ολοκληρωμένο φάκελο για Ποδόσφαιρο και Μπάσκετ και μετά από τους απαιτούμενους αυστηρούς ελέγχους εκκρίθηκε η εγγραφή.
Για την ένταξη της ομάδας των Καλαβρύτων στο Εθνικό Μητρώο μιλούν ο Πρόεδρος Τάκης Βαρβιτσιώτης και ο Γενικός Αρχηγός Νίκος Κυριαζής
Τάκης Βαρβιτσιώτης – Πρόεδρος Α.Ε.Καλαβρύτων: Παρακαταθήκη για το μέλλον

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Χθες 27/7/22, ολοκληρώθηκε ο έλεγχος από την Γ.Γ.Α της ηλεκτρονικής αίτησης φακέλου της Αθλητικής Ένωσης Καλαβρύτων για την ένταξη του Σωματείου στο μητρώο αθλητικών σωματείων που διατηρεί η Γ.Γ.Α. Η αίτηση, μετά από τους ελέγχους που απαιτήθηκαν, έγινε αποδεκτή και η εγγραφή μας στο ηλεκτρονικό μητρώο αθλητικών σωματείων ολοκληρώθηκε με επιτυχία.
Θέλω να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνοδοιπόρους μου στο Δ.Σ. και σε όλους όσους συνέβαλλαν για αυτό το αποτέλεσμα. Η Α.Ε.Καλαβρύτων αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία με παρόν και μέλλον, προσφέροντας στον τοπικό αθλητισμό, εκπροσωπώντας ολόκληρη την Επαρχία Καλαβρύτων και στα παιδιά μας ένα περιβάλλον, εκπαίδευσης, άθλησης και ασφάλειας με υψηλά στάνταρ και πρότυπα. Είναι μια ιστορική μέρα και ισχυρή παρακαταθήκη για το μέλλον.
Νίκος Κυριαζής – Γενικός Αρχηγός: Σωματείο Πρότυπο

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.
Ολοκληρώθηκε η εγγραφή της ομάδας μας στο Ηλεκτρονικό Μητρώο Αθλητικών Σωματείων της Γ.Γ.Α. Ο Ιστορικός Σύλλογος των Καλαβρύτων έχει από καιρό καταθέσει πλήρη και ολοκληρωμένο φάκελο για την ένταξή του στο μητρώο της ΓΓΑ για το άθλημα του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ και σήμερα έλαβε επίσημα την οριστική έγκριση, με την ομάδα μας να διαθέτει πλέον όλα τα απαιτούμενα για να συμμετάσχει στις επίσημες διοργανώσεις και διαδικασίες της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.
Είναι γνωστό και όχι μόνο στην αθλητική οικογένεια της Αχαΐας, ότι η Α.Ε.Καλαβρύτων αποτελεί σε όλα τα επίπεδα, σωματείο – πρότυπο με ισχυρή και αποτελεσματική διοίκηση εκπροσωπώντας επάξια ένα ιστορικό τόπο.
Η ολοκλήρωση των διαδικασιών δεν ήταν εύκολη, αφού η Α.Ε.Καλαβρύτων διατηρεί πολλά τμήματα με υψηλό προϋπολογισμό
Στο αγωνιστικό μέρος, έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το νέο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Αχαΐας με την ομάδα μας να συμμετέχει στην Β κατηγορία και με στόχο να ανέβει πάλι εκεί που της αξίζει. Σε λίγες μέρες και αφού ολοκληρωθούν οι εκλογοαπολογιστικές διαδικασίες, θα ανακοινωθούν στοχευμένες ενέργειες για την ενίσχυση της ομάδας.
Παράλληλα έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τις υποδομές και τα τμήματα των Ακαδημιών σε συνεργασία με τους προπονητές της ομάδας, αλλά και η δημιουργία τμήματος στίβου για το οποίο έχει ήδη συνταχθεί ο απαιτούμενος φάκελος για να κατατεθεί στο ΣΕΓΑΣ, καθώς και επαναλειτουργία τμήματος βόλεϊ κορασίδων.

Υποστήριξη: SilkTech