Ένσταση για την ποινή του υποβιβασμού κατέθεσε ο ΟΦΗ

Τετάρτη, Μάρτιος 13, 2019 - 10:01πμ

Όπως είχε προαναγγείλει από τη μέρα που ανακοινώθηκε η απόφαση της Επιτροπής Δεοντολογίας, η ΠΑΕ ΟΦΗ κατέθεσε έφεση στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, κατά της ποινής υποβιβασμού από τη Super League που της επιβλήθηκε πρωτοδίκως, λόγω χειραγώγησης του περσινού αγώνα με τον Αιγινιακό.

Η Παναχαϊκή παρακολουθεί διακριτικά τις εξελίξεις με την βεβαιότητα πλέον ότι της στερήθηκαν πράγματα που θα κέρδιζε αγωνιστικά, είτε πέρσι είτε φέτος.

Ο σύλλογος του Ηρακλείου ετοιμάζει την υπερασπιστική γραμμή του ενώπιον της Επιτροπής Εφέσεων, ελπίζοντας σε ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης, ενώ παράλληλα έχει ξεκαθαρίσει ότι, σε περίπτωση μη δικαίωσής του, θα εξαντλήσει τα νομικά περιθώρια, προσφεύγοντας και στο CAS.

Η Επιτροπή Εφέσεων θα συζητήσει στις 20 Μαρτίου τα αιτήματα ΟΦΗ, Αιγινιακού και των εμπλεκόμενων στην υπόθεση του περσινού αγώνα (6-0), που σύμφωνα με την Επιτροπή Δεοντολογίας ήταν χειραγωγημένος.

Με υποβιβασμό και μεγάλα πρόστιμα έχουν τιμωρηθεί από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ οι ΠΑΕ ΟΦΗ, Αιγινιακός και οι εμπλεκόμενοι πρώην πρόεδροι και πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας της βόρειας Πιερίας.

Υποστήριξη: SilkTech