Εννιά ομάδες δηλώνουν αδυναμία συμμετοχής στην Α2 μπάσκετ!

Σάββατο, Φεβρουάριος 27, 2021 - 5:02μμ

Ένα πολύ μεγάλο εμπόδιο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α2. Αν και η Πολιτεία άναψε το «πράσινο φως» για την επιστροφή στις προπονήσεις, που σημαίνει βήμα προς τη συνέχεια της διοργάνωσης, εννιά από τις 16 ομάδες έστειλαν επιστολή στην ΕΟΚ τονίζοντας πως αδυνατούν οικονομικά να ανταπεξέλθουν.

Πριν από μερικές ημέρες, είχε προηγηθεί μία άλλη επιστολή προς την ομοσπονδία που την συνυπέγραφαν οι 14 από τις 16 ομάδες (πλην Ολυμπιακού και Πανερυθραϊκού) του πρωταθλήματος, όπου της ζητούσαν ως προαπαιτούμενο για την επανέναρξη του πρωταθλήματος την κάλυψη των εξόδων των τεστ για τον κορωνοϊό, αλλά και εκείνων για τα παιχνίδια εκτός νομών.

Θυμίζουμε πως ο ΠΣΑΚ με τον ΣΕΠΚ είχαν δεσμευθεί για την κάλυψη του κόστους των τεστ για τους πρώτους δύο μήνες.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο –όπως φαίνεται- δεν βρήκε ανταπόκριση και γι’ αυτό τώρα οι εννιά ομάδες έστειλαν τη νέα επιστολή, ξεκαθαρίζοντας πως με τα τωρινά δεδομένα δεν θα είναι σε θέση να συμμετέχουν στο πρωτάθλημα.Την επιστολή αυτή υπογράφουν οι ομάδες: Αγρίνιο, Αμύντας, Οίαξ Ναυπλίου, Τρίτωνας, Παγκράτι, Κόροιβος Αμαλιάδας, Δάφνη Δαφνίου, Φίλιππος Βέροιας, Καβάλα.

Υποστήριξη: SilkTech