Εννιά μετάλλια για τη Δύναμη στο μαραθώνιο πανελλήνιων διοργανώσεων - ΦΩΤΟ

Τετάρτη, Νοέμβριος 27, 2019 - 5:50μμ

Πανελλήνιοι τίτλοι και μετάλλια για τη ΔΥΝΑΜΗ στις διοργανώσεις της προηγούμενης εβδομάδας, με τον πατρινό σύλλογο να κατακτά συνολικά 9 μετάλλια μέσα σε διάστημα μόλις 4 ημερών!

Οι αθλητες του συλλόγου αγωνίστηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φίλιας ανάμεσα σε 2500 αθλητές με συνολική αποκομιδή 5 χρυσών, 1 ασημένιου και 3 χάλκινων μεταλλίων.

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων

Πιο συγκεκριμένα, η δύναμη κατέκτησε ένα χρυσό και ένα χάλκινο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων/Κορασίδων, με τη Δήμητρα Συνοδινού να θριαμβεύει για ακόμα μια φορά φέτος στην κατηγορία των - 41kg, μετά από 5 δυνατούς αγώνες.

Έτσι ακόμα ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα προστέθηκε στις διαχρονικές επιτυχίες του συλλόγου!

Επίσης, στην τρίτη θέση της κατηγορίας - 59kg και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Ειρήνη Παναγοπούλου μετά από 4 αγώνες φέρνοντας ακόμα ένα μετάλλιο για την Πάτρα, 4ο συνολικά και 2ο για τη Δύναμη.

Πανελλήνιο Τεχνικό Πρωτάθλημα Πούμσε

Η αγωνιστική δράση συνεχίστηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με το Πανελλήνιο Τεχνικό Πρωτάθλημα Πούμσε με τη δύναμη να πετυχαίνει το απόλυτο αποσπώντας 2 πανελλήνια μετάλλια σε δυο συμμετοχές!

Πιο συγκεκριμένα, χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Τεχνικό Πρωτάθλημα Πούμσε για τον πολύπειρο αθλητή της Δύναμης Σταύρο Ρενιέρη στο Ατομικό Ανδρών 41- 50 ετών, ο οποίος συνέχισε να βρίσκεται σταθερά στο βάθρο μεγάλων διοργανώσεων.

Στην πρώτη της κιόλας απόπειρα στην κατηγορία του Πανελλήνιου Τεχνικού Πρωταθλήματος Freestyle Poomsae, η Δύναμη Πατρών κατέκτησε το Ασημένιο μετάλλιο! Η Γλυκερία Παπακωνσταντίνου κατέκτησε τη δεύτερη θέση, στην πρεμιέρα της στο παραδοσιακό taekwondo, κερδίζοντας όμως το χειροκρότημα και την πρωτιά στις καρδιές των θεατών.

Κύπελλο Πανελληνίου Συμμετοχής Παίδων/κορασίδων- Εφήβων/ Νεανίδων- Ανδρών/ Γυναικών

Δυναμική ήταν η εκπροσώπηση του συλλόγου και στο κύπελλο πανελληνίου συμμετοχής, με τη νέα φουρνιά αθλητών να αγωνίζονται επάξια με τα χρώματα του συλλόγου κερδίζοντας αγωνιστικές εμπειρίες και αποσπώντας 5 μετάλλια, εκ των οποίων 4 χρυσά και ένα χάλκινο.

Τα χρυσά κορίτσια της Δύναμης Δήμητρα Συνοδινού - 41kg, Ήλια Κονταξή - 68kg, Βασιλική Καλούτσα +68kg, Παναγοπούλου Θεοδώρα +59kg επικράτησαν άνετα στις κατηγορίες τους, ενώ στην αυλαία της διοργάνωσης ο Παπακωνσταντίνου Σταμάτης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα  -48kg.

 

Υποστήριξη: SilkTech