Ενημερωτική ημερίδα για δρομείς μεγάλων αποστάσεων διοργανώνει o ΣΜΑΧ «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ»

Τρίτη, Μάρτιος 7, 2023 - 4:00μμ
Στην Αίθουσα Τύπου «ΑΛΕΚΑ ΣΙΟΥΛΗ», στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Αχαΐας ΣΜΑΧ «ΦΕΙΔΙΠΠΙΔΗΣ» προσκαλεί τα μέλη του καθώς και όλους τους φίλους δρομείς στην 1η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΔΡΟΜΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 08 Μαρτίου 2023, στις 19:00, στην Αίθουσα Τύπου «ΑΛΕΚΑ ΣΙΟΥΛΗ», στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στην Πάτρα.
Ομιλητές στην ημερίδα θα είναι:
α. Ο καταξιωμένος προπονητής στίβου, με εξειδίκευση στις μεσαίες και μεγάλες αποστάσεις κ. Ιωάννης Δαγκόγλου, ο οποίος θα παρουσιάσει τη δομή και τις φάσεις ενός προπονητικού προγράμματος προετοιμασίας για αγώνα μεγάλης απόστασης, με έμφαση στον Μαραθώνιο.
β. Ο χειρούργος ορθοπεδικός (MD MSc), με εξειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις, και μαραθωνοδρόμος κ. Δημήτριος Παναγιωτόπουλος που θα αναφερθεί σε συχνούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν οι δρομείς μεγάλων αποστάσεων κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους και τον ορθό τρόπο άμεσης αντιμετώπισης.
Στο τέλος της ημερίδας θα υπάρχει χρόνος για υποβολή ερωτήσεων
Τα θέματα της ημερίδας είναι στοχευμένα σε όσους συμμετέχουν σε αγώνες μεγάλων αποστάσεων και θα είναι ιδιαίτερα χρήσιμα σε όσους/ες προετοιμάζονται για κάποιον εαρινό Μαραθώνιο ή/και σκέφτονται να συμμετάσχουν στον 40ο Αυθεντικό Μαραθώνιο Αθήνας που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Νοέμβριο.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Υποστήριξη: SilkTech