Ένας πατρινός τενίστας μαζί με τον Στέφανο Τσιτσιπά και τον πατέρα του στο Roland Garros

Τετάρτη, Ιούνιος 5, 2019 - 5:03μμ

Στο Παρίσι, και συγκεκριμένα στο Roland Garros, κοντά στον Στέφανο Τσιτσιπά βρέθηκε μία οικογένεια πατρινών. Πρόκειται για τον τενίστα Νικόλα Αρβανιτάκη, ιδιοκτήτη του On Court Rio Tennis Club, τη σύζυγό του Αλεξία Παππά και τον γιο τους Γεράσιμο.  

Ο Νικόλας Αρβανιτακης διατηρεί φιλικές σχέσεις  με τον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολο από την εποχή που ήταν μαζί στο Πανεπιστήμιο (ΤΕΦΑΑ) και η οικογένεια παρακολούθησε  προπονήσεις του πετυχημένου τενίστα. Μάλιστα βρέθηκε στο box της ομάδας στους αγώνες του, το σημείο δηλαδή που κάθονται οι προπονητές, οι γονείς του κάθε μεγάλου αθλητή.

«Ο Νικόλας με τον Απόστολο μιλούσαν όλη την ώρα γύρω από την πρόοδο και άνοδο του Στέφανου, την επιλογή των τουρνουά, την τακτική που ακολουθούνε και ότι και οι δυο είναι πολύ χαρούμενοι που η Ελλάδα τον αγαπάει και τον στηρίζει σε κάθε του βήμα. Σε αυτές τις φάσεις οι αθλητές είναι πολύ προστατευμένοι και focus στον στόχο τους. Λίγες είναι οι ώρες χαλάρωσης» ανέφερε στο thebest.gr η Αλεξία Παππά.

Εννοείται πως ο μικρός Γεράσιμος φωτογραφήθηκε με τον Στέφανο Τσιτσιπά, όπως και με Ναδάλ και Φέντερερ, και θα θυμάται αυτό το ταξίδι για πολλά χρόνια.

Υποστήριξη: SilkTech