Ένας χρόνος Νεάπολη Πατρών

Τρίτη, Φεβρουάριος 4, 2020 - 9:03μμ

Συμπληρώθηκε (3/2) ένας χρόνος από τη δημιουργία της Αθλητικής Ένωσης Νεάπολης Πατρών.

Ήταν μια ιδέα που εμπνεύστηκε και υλοποιήθηκε από πολύ καλούς φίλους και παρόλο που μου δόθηκε η ευκαιρία να συμμετάσχω πιο ενεργά, οι υποχρεώσεις μού το στέρησαν.

Η Α.Ε. Νεάπολη Πατρών 2019 είναι εδώ!

Η φιλοσοφία, όμως, των ανθρώπων της με έκαναν να θέλω να γίνω κι εγω μέλος! Ο υγιής ανταγωνισμός, ο σεβασμός στον αντίπαλο, η αναγνώριση στον καλύτερο, ένας καφές-ένα σύνθημα-και-χαμόγελα μετά τη λήξη κάθε αγώνα ανεξαρτήτως αποτελέσματος είναι αυτό που πρεσβεύει για μενα το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός γενικότερα.

Έτσι ακριβώς βλέπουν (βλέπουμε πλέον) το ποδόσφαιρο στην ΑΕΝ, λίγο έως πολύ ρομαντικά, ίσως λίγο παλιομοδιτικα αλλά αυτό τού δίνει μια αίγλη από το παρελθόν.

Για τα παραπάνω, θέλω από τη σκοπιά μου να μπορέσω να βάλω κι εγώ ένα λιθαράκι σε όλο αυτό το δημιούργημα και να βοηθήσω όσο μπορώ.

Τέλος, θα ήθελα να αναφερθώ στους οπαδούς μας. Οπαδούς, ναι. Να ξεχωρίσουμε τον υγιή οπαδισμο από τον χουλιγκανισμο. Οι οπαδοί-φίλοι μας σε κάθε αγώνα είναι εκεί, με τα καπνογονα τους και τη φωνή τους. Για να μας εμψυχώσουν, να μας στηρίξουν και όχι να βρίσουν τον διαιτητή ή να τραμπουκισουν τους αντιπάλους. Είναι εκεί για εμάς και όχι για να βγάλουν τα απωθημένα τους. Είναι εκεί για να χαρούν βλέποντάς μας είτε χάσουμε είτε κερδίσουμε. Και δεν έχει σημασία αν είναι 3,5 ή 10 άτομα, η ποιότητα είναι αυτή που μετράει και όχι η ποσότητα.

Χρόνια πολλά ΑΕΝ, εύχομαι αυτή η οικογένεια να μεγαλώσει κι άλλο!

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Υποστήριξη: SilkTech