Ένας χρόνος χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο - ΒΙΝΤΕΟ

Κυριακή, Ιούνιος 9, 2019 - 12:05μμ

Την ερχόμενη Δευτέρα 10 Ιουνίου, συμπληρώνεται ένας χρόνος από τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου. Ο φυσικός και αδιαμφισβήτητος ηγέτης του μπασκετικού, αλλά και του Παναθηναϊκού γενικότερα, άφησε την τελευταία του πνοή στις 10 Ιουνίου 2018, σε ηλικία 89 ετών.

Σήμερα, Κυριακή 9 Ιουνίου στο Α` Νεκροταφείο Αθηνών θα τελεσθεί (11:00) το ετήσιο μνημόσυνο, στο οποίο αναμένεται να δώσουν «το παρών» όλα τα μέλη της Παναθηναϊκής οικογένειας.

Όσα χρόνια όμως κι αν περάσουν, θα βρίσκεται για πάντα στο μυαλό και την καρδιά όλων των φίλων του Παναθηναϊκού και όχι μόνο.

Ένα υπέροχο βίντεο τιμά τη μνήμη του ιστορικού ηγέτη των «πράσινων». Για τον πατέρα, τον παππού, τον επιχειρηματία, τον εργοδότη, τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ, αλλά προπαντός τον άνθρωπο Παύλο μιλούν ο γιος του, Δημήτρης, ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, αλλά και υπάλληλοί του στη ΒΙΑΝΕΞ.

«Ήταν πάρα πολλές οι συμβουλές του. Όλες σωστές. Πάνω από όλα κρατάω αυτό, το ‘άκου τον κόσμο’. Είχαμε μια πολύ δεμένη σχέση. Εδώ είναι, παντού είναι. Ήταν το Α, το Ω και όλα τα ενδιάμεσα. Τα πάντα», αναφέρει χαρακτηριστικά ο γιος του.

Υποστήριξη: SilkTech