Ενας χρόνος χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο - ΦΩΤΟ

Δευτέρα, Ιούνιος 10, 2019 - 10:04μμ

Εκατοντάδες άτομα βρέθηκαν σήμερα το πρωί στο Α` Νεκροταφείο Αθηνών, όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο ετήσιο μνημόσυνο για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Φίλοι, γνωστοί, άνθρωποι του μπάσκετ και του αθλητισμού, αλλά και απλοί πολίτες, θυμήθηκαν τον κορυφαίο Ελληνα παράγοντα, που απεβίωσε στις 10 Ιουνίου 2018, σε ηλικία 89 ετών.

Συγγενείς, φίλοι, αλλά και απλοί φίλαθλοι του «τριφυλλιού» (και όχι μόνο), τίμησαν τη μνήμη ενός παράγοντα του αθλητισμού και της επιχειρηματικότητας, ο οποίος ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ο «ισχυρός άνδρας» του μπασκετικού Παναθηναϊκού και υιός του εκλιπόντος, Δημήτρης, έφθασε από τους πρώτους, όπως και ο προπονητής των «πρασίνων», Ρικ Πιτίνο, αλλά και παίκτες της ομάδας μπάσκετ. Παρόντες, επίσης -μεταξύ άλλων- ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

Στο Α' Νεκροταφείο βρέθηκαν αρκετοί παλαίμαχοι αθλητές και παράγοντες από όλα τα αθλήματα: ο Γιώργος Καλαϊτζής, ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, ο Στέφανος Αυγουλέας από τον Ερασιτέχνη, εκπρόσωποι των οπαδών του Παναθηναϊκού και απλοί φίλοι της ομάδας, την οποία γιγάντωσε επί των ημερών του ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Υποστήριξη: SilkTech