Ένας αγώνας ποδοσφαίρου, 7 χρόνια πριν, μεταξύ δημοσιογράφων και τεχνικών πατρινών καναλιών - ΕΠΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Δευτέρα, Απρίλιος 15, 2019 - 3:02μμ

Το τοπίο ήταν διαφορετικό στα τοπικά κανάλια πριν από 7 χρόνια. Αν και δεν φαίνονται πολλά, αρκετά έχουν αλλάξει από τότε. Πολλοί από τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς που εργάζονταν τότε στα τοπικά ΜΜΕ, είτε έχουν αλλάξει στέγη, είτε έχουν αλλάξει επάγγελμα, είτε ακόμη έχουν αλλάξει.. χώρα.

Το 2012 υπήρχαν ακόμα τα TELE TIME και PATRA TV τα οποία μαζί με το ACHAIΑ συνασπίστηκαν για να κερδίσουν το SUPER B. Και τα κατάφεραν, με ένα γκολ διαφορά, σε έναν φιλικό αγώνα που κανονίστηκε μετά από αρκετές αναβολές και πολλά τηλεφωνήματα.

Μια όμορφη παρέα εργαζομένων στα κανάλια της Πάτρας συναντήθηκε στα γήπεδα 7Χ7 Δαβουρλής στον Νέο Δρόμο και έπαιξε ποδόσφαιρο με πάθος και τελικό σκορ 5-4.

Προπονητής του Super B ήταν ο Χριστόδουλος Αθανασάτος, που έδινε εντολές απο τον πάγκο (ανάθεμα κι αν τον άκουγε κανείς), ο Κωνσταντίνος Φλαμής κάθισε τέρμα (κι έπιασε και πέναλτι), ο καμεραμάν τότε Χρήστος Κεημαλής μεσο επιθετικός, ο εικονολήπτης επίσης, Χρήστος Κόντης.. κάπου έβοσκε, ο Παναγιώτης Μάλλιος έκανε μαγικά σουτ, ενώ ο επίσης εικονολήπτης Κώστας Πέττας έβαλε δυο γκολ και επιβεβαίωσε την δεινότητά του σε κάθε επίπεδο.

Πολύ καλοί οι καμεραμάν Γιώργος Κυτάγιας και Βασίλης Αντωνοπουλος. Ο δημοσιογράφος Γιάννης Πομώνης έστειλε ένα φάουλ στο γάμμα κι έκανε πολλά (χωρίς λόγο κι αιτία) χιλιόμετρα στο γήπεδο, ο τεχνικός Βασίλης Κατσάμπας μοίρασε αρκετές πάσες, ο μοντέρ Κώστας Νικολακόπουλος έτρεξε κι αυτός αρκετά και όλοι μαζί το ευχαριστήθηκαν.

Στην κερκίδα-πάγκο οι δημοσιογράφοι Εύη Χασούρα, Βίκυ Δρακούλη και Χρύσα Τσατσαμπά, υποστήριζαν και φώναζαν σχετικά η κάθε μια για την ομάδα της. Αλλαγή έγινε και ο δημοσιογράφος τότε Γιώργος Παπαδημητρακόπουλος.

Το τέλος του αγώνα είχε fake news για το ποιος νίκησε, αλλά όλοι ήξεραν το χιούμορ του Κώστα Φλαμή. Κι επειδή το τρολ δεν έχει ηλικία η κάμερα έπιασε ακόμη και χρηματισμό του διαιτητή εν όψει του επόμενου παιχνιδιού.

Επτά χρόνια μετά, αρκετά εχουν αλλάξει και κάποια μένουν πάντα ίδια.

Υποστήριξη: SilkTech