Έναρξη προεγγραφών για την Ακαδημία του Προμηθέα

Πέμπτη, Ιούλιος 26, 2018 - 3:24μμ

Από τον Σεπτέμβριο του 2018 ξεκινάει η λειτουργία των ιδιόκτητων προπονητηρίων της Ακαδημίας του Προμηθέα στην περιοχή του Καστελόκαμπου, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες προς τους/τις μικρούς/ες αθλητές/τριες και τις οικογένειές τους.

Στις νέες εγκαταστάσεις, εκτός από τις προπονήσεις μπάσκετ, θα παρέχονται δυνατότητες για εργομετρικές εξετάσεις, προγράμματα εκγύμνασης και ατομικές προπονήσεις.

Αθλητές/αθλήτριες της ακαδημίας

Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΑΣ σεβόμενος απόλυτα τους/τις μικρούς/ες αθλητές/τριες και τις οικογένειές τους, που συμμετείχαν στο προπονητικό πρόγραμμα της ακαδημίας την περίοδο 2017-2018, πραγματοποιεί διαδικασία «ΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΕΓΓΡΑΦΗΣ», ώστε να διασφαλιστεί η συμμετοχή των μικρών αθλητών/τριων στο προπονητικό πρόγραμμα της περιόδου 2018-2019, δεδομένης της αυξημένης ζήτησης για νέες εγγραφές.

Παράλληλα, έχει καθοριστεί το πρόγραμμα προπονήσεων, ώστε να διευκολύνουμε στον μέγιστο δυνατό βαθμό τον οικογενειακό προγραμματισμό και την διευθέτηση των λοιπών δραστηριοτήτων και υποχρεώσεων των μικρών αθλητών/τριων και των οικογενειών τους.

Οι μικροί/ες αθλητές/τριες της ακαδημίας μας θα ενημερωθούν από την εφαρμογή διαχείρισης της ακαδημίας μας για την διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν, ώστε να διασφαλίσουν την συμμετοχή τους στο προπονητικό πρόγραμμα της περιόδου 2018-2019.

Η «δήλωση προεγγραφής» πρέπει να πραγματοποιηθεί έως 10/8/2018.

Περισσότερες πληροφορίες: εδώ

Νέες εγγραφές

Οι αθλητές/αθλήτριες που για πρώτη φορά επιθυμούν να ενταχθούν στο προπονητικό πρόγραμμα της ακαδημίας μας πρέπει να υποβάλλουν «ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ», συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα, που έχει αναρτηθεί στο site του ΠΡΟΜΗΘΕΑ .

Κάθε ενδιαφερόμενος θα λάβει απαντητικό e-mail στο χρονικό διάστημα 20-25/8/2018.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της γραμματείας της ακαδημίας, κ. Γιαννιά Ηλία, στο τηλέφωνο 6940752264.

Το προπονητικό πρόγραμμα της περιόδου 2018-2019 θα ξεκινήσει την 1η Σεπτεμβρίου 2018.

Υποστήριξη: SilkTech