Έναρξη δωρεάν μαθημάτων rollers από τον Πατραϊκό Όμιλο Τροχοπέδιλων

Δευτέρα, Σεπτέμβριος 27, 2021 - 11:52μμ
Ο νεοσύστατος σύλλογος

Ο νεοσύστατος σύλλογος ανακοίνωσε την έναρξη των μαθημάτων rollers για τους παίδες, εφήβους και ενήλικες για την περίοδο 2021-22 για όλα τα τμήματα εκμάθησης– διασκέδασης–αγωνιστικά–Fitness.

Μετά από απόφαση του Δ.Σ οι εγγραφές ξεκινούν στις 25 Σεπτεμβρίου. Επισήμως τα μαθήματα και το αγωνιστικό πρόγραμμα ξεκινούν στις 11 Οκτωβρίου, έως τότε θα πραγματοποιούνται δωρεάν μαθήματα και συναντήσεις με τα νέα μέλη, κατόπιν επικοινωνίας!

Η σχετική ανακοίνωση:

«Καλούμε όσους ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στα δωρεάν μαθήματα που θα παραχωρούνται, δίνοντας έτσι την δυνατότητα για μία πρώτη γνωριμία με το άθλημα των τροχοπέδιλων (rollers-πατίνια). Για τις ανάγκες αυτής της ενέργειας ο Όμιλος θα παρέχει εξίσου όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό !

Οι προπονήσεις – μαθήματα γίνονται στο Νότιο Πάρκο, στο Παμπελοποννησιακό στάδιο, στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στη Πλαζ ΕΟΤ. Το ετήσιο κόστος εγγραφής ορίζεται στα 20 ευρώ και περιλαμβάνει ασφάλεια προσωπικού ατυχήματος και αστικής ευθύνης, γεγονός το οποίο διασφαλίζει τα μέλη του συλλόγου μας για κάθε συμβάν!! 

Για περισσότερες πληροφορίες:

τηλ. 6906701293 (+Viber)
Web site: https://patrasrollersclub.com/
Fb: https://web.facebook.com/PatrasInlineSkateClub Instagram: istagram.com/patras.inline.skate.club/».

Υποστήριξη: SilkTech