Ενα ξεχωριστό σεμινάριο για την αυτοάμυνα και τις πολεμικές τέχνες

Σάββατο, Οκτώβριος 6, 2018 - 10:42μμ

Την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου και ώρα 21:00 θα πραγματοποιηθεί Ανοικτό σεμινάριο αυτοάμυνας - επιβίωσης KALAH Israeli combat system στο γυμναστήριο Top Form City στην Νόρμαν 53.

Όσοι το παρακολυθήσουν θα έχουν την δυνατότητα να δουν και θα μπορέσουν να δουλέψουν πάνω σε τεχνικές αποφυγής άοπλων και ενόπλων επιθέσεων κάτω από συνθήκες έντονου stress και κόπωσης.

Η εκπαίδευση στο σύστημα είναι δύσκολη. Οι μαθητές εκτίθενται σε τεχνικές παγκόσμιας κλάσης αλλά επίσης εκπαιδεύονται να αντιμετωπίζουν, να κατανοούν και τελικά να αντιμετωπίζουν τον φόβο της ίδιας της βίας. Είναι αυτό το στοιχείο του πραγματικού που κάνει το σύστημα kalah να ξεχωρίζει από τα άλλα συστήματα. Θεωρούμε πως με το να οδηγούμε την εκπαίδευσή στα όρια και να δοκιμάζουμε τις τεχνικές κάτω από πραγματική πίεση, τα άτομα στο τέλος θα είναι ικανά να επιζήσουν.

Το Σύστημα kalah δεν είναι ένα αθλητικό σύστημα πάλης ούτε αυτό που ονομάζουμε πρόγραμμα αυτοάμυνας. Είναι ένα σύστημα μάχης. Αυτό σημαίνει πως ασχολείται με την βία που υπάρχει στον κόσμο με πραγματικό τρόπο. Το σύστημα kalah είναι το τελικό αποτέλεσμα αμέτρητων χρόνων τακτικής εμπειρίας και περιγράφεται καλύτερα ως ολοκληρωμένο σύστημα μάχης.

Περιλαμβάνει ένα πλήρες πρόγραμμα μάχης σώμα με σώμα, καθώς επίσης και άλλους τομείς ειδίκευσης, συμπεριλαμβανομένης και της στενής προστασίας. Η εκπαίδευση στο σύστημα είναι δύσκολη. Οι μαθητές εκτίθενται σε τεχνικές παγκόσμιας κλάσης αλλά επίσης εκπαιδεύονται να αντιμετωπίζουν, να κατανοούν και τελικά να αντιμετωπίζουν τον φόβο της ίδιας της βίας. Είναι αυτό το στοιχείο του πραγματικού που κάνει το σύστημα kalah να ξεχωρίζει από τα άλλα συστήματα. Θεωρούμε πως με το να οδηγούμε την εκπαίδευσή στα όρια και να δοκιμάζουμε τις τεχνικές κάτω από πραγματική πίεση, τα άτομα στο τέλος θα είναι ικανά να επιζήσουν.

Το σύστημα kalah διδάσκει στους μαθητές να αντιμετωπίζουν τις ψυχολογικές και σωματικές επιπτώσεις της μάχης (την πτώση της αδρεναλίνης όταν απειλούνται ή επιτίθενται, το σοκ από τη μάχη, τις σωματικές απαιτήσεις της μάχης), οικοδομώντας αυτοπεποίθηση μέσα από την πρακτική άσκηση. Δεν υπάρχουν φανταχτερά kata, ούτε χορογραφημένες κινήσεις που παρουσιάζονται μεταξύ των συμπαικτών προσπαθώντας να κάνουν ο ένας τον άλλον να φανεί καλός. Η πεποίθησή μας είναι απλή.

Για να αντιμετωπίσεις τη βία και να επιζήσεις, η εκπαίδευσή σου πρέπει να είναι όσο πιο ρεαλιστική γίνεται. Με την ανάπτυξη, που συνδέεται με τις πιο ενεργές μονάδες μάχης των ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων, είναι εύκολο να κατανοήσουμε την απίστευτα άμεση φύση του συστήματος kalah.

Ως σύστημα χαρακτηρίζεται από τον εκρηκτικό χαρακτήρα του, χρησιμοποιώντας συντριπτική επιθετικότητα και έκπληξη για να υποτάξει τους επιτιθέμενους με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.

Υποστήριξη: SilkTech