Ενα ξεχωριστό αίτημα στη μνήμη του αξέχαστου Ηλία Κατσαούνου

Πέμπτη, Ιανουάριος 24, 2019 - 6:08μμ

Στην μνήμη του εκλιπόντα δασκάλου-φίλου-συναθλητή- φιλάνθρωπου, ο ΣΜΑΧ Φειδιππίδης συντάχτηκε απόλυτα με τις μέχρι τώρα ενέργειες του 53ου Δημοτικού Σχολείου με σκοπό να ενισχύσει την πρόταση προς την Αντιδημαρχία Παιδείας και Αθλητισμού στο Δήμο Πατρών ώστε να ονομαστεί το 53ο Δημοτικό Σχολείο «ΗΛΙΑΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΟΣ» ως ελάχιστη μνήμη για τον αδικοχαμένο εκπαιδευτικό και αθλητή λαϊκών αγώνων δρόμου.

Έτσι λοιπόν παραβρέθηκε σε ευρεία σύσκεψη σήμερα Πέμπτη (24 Ιανουαρίου), που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Αθανασόπουλου. Πριν την διαβούλευση της πρότασης ο Πρόεδρος του Συλλόγου, Αντώνης Κατσίκης, παρέδωσε φανέλα του Ηλία στον αδελφό του Αποστόλη, που την ζήτησε, για να έχει «ένα ενθύμιο» όπως είπε χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Αποστόλης Κατσαούνος είναι Διευθυντής σε σχολείο της Αθήνας και ήρθε αυθημερόν ώστε να ενισχύσει και αυτός με την παρουσία του τις πιο πάνω ενέργειες.

Επίσης παρόντες ήταν η χήρα του αδικοχαμένου, Μαρία και η κόρη τους Γεωργία και από την παλιοπαρέα του αξέχαστου δρομέα, οι ο Φοίβος Σγουρίδης και Νίκος Συριόπουλος, καθώς και ο εκπαιδευτικός και φίλος Χρήστος Τσόγκας, τακτικό αιρετό μέλος του ΠΥΣΠΕ ΑΧΑΪΑΣ η ψυχή και ο πρωτεργάτης αυτής της κίνησης μαζί με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και το Σχολικό Συμβούλιο του 53ου Σχολείου

Υποστήριξη: SilkTech