Εμπειρίες για την ομάδα μίνι παίδων του ΝΟΠ από την κοινή προετοιμασία με την Circolo Nautico Posillipo

Σάββατο, Ιανουάριος 14, 2023 - 2:00μμ
Πέρα από τις αθλητικές δραστηριότητες, η ιταλική ομάδα γνώρισε το ιστορικό κέντρο της Πάτρας και πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στο οινοποιείο της Achaia Claus

Επιτυχημένα ολοκληρώθηκε η κοινή προετοιμασία της ομάδας μίνι παίδων του ΝΟΠ με την αντίστοιχη της Circolo Nautico Posillipo .
Σε ανάρτησή του ο ΝΟΠ, αναφέρει σχετικά με την κοινή προετοιμασία με την ιταλική ομάδα: "Οι προπονητές Μιχάλης Μπαρτζελάς και Γιάννης Κοΐνης είχαν ένα γεμάτο τριήμερο με τις ομάδες να κλείνουν πολλές ώρες μέσα στην πισίνα. Εκτός από τα παραδοσιακά διπλά, τα παιδιά έπαιξαν και σε μεικτές ομάδες όπου Έλληνες και Ιταλοί αθλητές μοιράστηκαν στα δύο και συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία!
Πέρα από τις αθλητικές δραστηριότητες, η ιταλική ομάδα γνώρισε το ιστορικό κέντρο της Πάτρας και πραγματοποίησε εκπαιδευτική εκδρομή στο οινοποιείο της Achaia Clauss.
Αποκορύφωμα της διοργάνωσης, η επίσκεψη στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ και η όμορφη γιορτή που διοργανώθηκε προς τιμή των φιλοξενούμενων.
Η αποστολή της Posillipo πρώτα ξεναγήθηκε στην αίθουσα τροπαίων του ΝΟΠ και στη συνέχεια απόλαυσε ένα πλούσιο γεύμα, προσφορά των γονέων των αθλητών μας. Στους παίκτες της Posillipo δόθηκαν ένα λεύκωμα του καρναβαλιού από το εμπορικό επιμελητήριο Αχαΐας και μια σακούλα με προϊόντα από τα ΛΟΥΚΟΥΜΙΑ ΚΟΥΛΟΥ.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους τους γονείς του τμήματος για την πολύτιμη συμβολή τους καθώς και τον Λεωνίδα Κούλο για την προσφορά των προϊόντων.
Ξεχωριστές ευχαριστίες στη Μαρία Παπούλια και τον Γιώργο Κυριακόπουλο, οι οποίοι σαν έφοροι του τμήματος φρόντισαν να είναι όλα στην εντέλεια.
Στόχος μας είναι στο άμεσο μέλλον να επισκεφτούμε τη Νάπολη και τις εγκαταστάσεις της Circolo Nautico Posillipo αποδεχόμενοι την πρόσκληση και να ξαναδούμε τον Giannis Koinis, τον Elios Marsili και όλα τα παιδιά από κοντά
Εις το επανιδείν αγαπητοί φίλοι!"

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται, πισίνα και κείμενο που λέει "ΝΟΠ"

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που στέκονται και πισίνα

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα και άτομα που στέκονται

Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 8 άτομα, άτομα που κάθονται, άτομα που στέκονται και εσωτερικός χώρος

Μπορεί να είναι εικόνα 7 άτομα και άτομα που στέκονται

Υποστήριξη: SilkTech