Εμπαπέ: «Όνειρο να είμαι στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024»

Κυριακή, Απρίλιος 16, 2023 - 12:00μμ
Για το όνειρο του που είναι να βρεθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Παρίσι το 2024, μίλησε ο Κιλιάν Εμπαπέ

Την επιθυμία του να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 εξέφρασε ο Κίλιαν Εμπαπέ.
Ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν μίλησε στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι France 3 και σε ερώτηση για την εθνική ομάδα των «τρικολόρ», τόνισε πως όνειρο του είναι να συμμετάσχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στη γαλλική πρωτεύουσα.
«Ελπίζω να είμαι εκεί. Όλοι ξέρουν ότι πάντα ονειρευόμουν να παίξω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά δεν εξαρτάται από εμένα, υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη και είναι απαραίτητο να αξιολογηθούν» ήταν τα πρώτα λόγια του 24χρονου και συνέχισε λέγοντας:
«Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι στο ημερολόγιο της FIFA. Υπάρχει και ο σύλλογος, υπάρχει η εθνική ομάδα, υπάρχει Euro, οπότε πρέπει να μιλήσουμε. Αυτές είναι οι παράμετροι που πρέπει να αξιολογηθούν αλλά φυσικά θα ήταν όνειρο να είμαι στους Αγώνες, με έναν παραπάνω λόγο επειδή γίνονται στο Παρίσι» τόνισε ο Εμπαπέ που πρόσφατα πήρε το περιβραχιόνιο στην εθνική Γαλλίας μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Υποστήριξη: SilkTech