Εμφατική πρεμιέρα της Εθνικής νεανίδων στο Πανευρωπαϊκό με... πυροβόλο Κουρέτα

Σάββατο, Αύγουστος 21, 2021 - 9:32μμ
Στις καλύτερες μαζί με την Τσιμάρα

Καταιγιστική ήταν η Εθνική μας ομάδα υδατοσφαίρισης των Νεανίδων (Κ17) στην πρεμιέρα των αγώνων της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο Σίμπενικ της Κροατίας, το απόγευμα του Σαββάτου (21/8).

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα επιβλήθηκε άνετα επί της Ουκρανίας με το εντυπωσιακό σκορ 33-6, στο πλαίσιο του Β´ Ομίλου της διοργάνωσης και έκανε το πιο ιδανικό ξεκίνημα.

Η ομάδα των Αλεξίας Καμμένου και Ευτυχίας Καραγιάννη ήταν πολλές κλάσεις ανώτερη από την αντίπαλό της και κυριάρχησε κατά κράτος και σε όλους τους τομείς.

Προηγήθηκε 10-0 από το πρώτο οκτάλεπτο και αύξησε τη διαφορά στα ύψη μέχρι το φινάλε. Χρησιμοποιήθηκαν όλα τα κορίτσια της 13άδας και υπήρξε πλουραλισμός στο σκοράρισμα.

Η Εθνική μας θα αντιμετωπίσει αύριο Κυριακή (22/8) στις 11.30 (ώρα Ελλάδας) την Ολλανδία, στον δεύτερο αγώνα της στη διοργάνωση, που πιθανότατα θα κρίνει και την πρωτιά στον Β´ Όμιλο.

ΕΛΛΑΔΑ - ΟΥΚΡΑΝΙΑ 33-6

Οκτάλεπτα: 10-0, 7-3, 8-1, 8-2.

ΕΛΛΑΔΑ (Καμμένου, Καραγιάννη): Καραγιάννη, Σάντα 4, Καλογεροπούλου 1, Σιούτη 2, Τσιμάρα, Χαλδαίου 5, Τορνάρου 2, Κάσσαρη 2, Ανδρεάδη 3, Τριχά 6, Λασκαρίδου 3, Κουρέτα 5, Μήτσου.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ (Μιρονένκο): Τιμοσένκο, Λιτβινένκο, Ναουμένκο, Κχμιλ 3, Μπελίνσκα, Σινίτσια, Μπάμπακ 1, Ρουμιάτσεβα, Ζελένκο 1, Σεβτσένκο, Λένσκα, Γιούριεβα 1, Πάνοβα.

Σε άλλον αγώνα του Β´ Ομίλου: Γαλλία - Τουρκία 23-4.

Υποστήριξη: SilkTech